Adsense Ödeme Kullanıcı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

babacan41

Üye
Üye
22 Kas 2018
71
37
18
Sayın Destek ekibi Hesabımda olan Ödeme Kullanıcısını Kaldıramadıgımı sizlere belirtmiştim adsense hesabımda tek yönetici benim fakat bu hesabı satın aldıgım için satın aldıgım kişinin ödeme kullanıcısı var ve ben bunu kaldıramıyorum.

Bugun 3'uncu Kez Pin İsteginde bulundum. Bu istegin ardından 4 Hafta geçince forum doldurmam gerektigini söylüyorlar kimlik bilgisi vesayre istiyormuş adsense bunu nereye yollayacagım eposta adreslerine mi yardımcı olurmusunuz tam olarak bu olay nasıl olacak. daha önce böyle birşeyi yaşayıp sorunu çözenler yardımcı olabilirlermi..

Saygılar Yusuf abi ve Destek ekibi.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar,
Pin kodunuz size ulaşmadıysa alttakı sayfadan belge gönderip doğrulama yapabilirsiniz.
Adres doğrulamayla ilgili sorunları giderme (PIN) - AdSense Yardım
3 defa Pin istediyseniz ve üzerinden 4 hafta geçdiyse ve buna rağmen hala pin elinize ulaşmadıysa alttakı belirtdiğim sorun gidericiyi
deneyin
Personal Identification Number (PIN) - AdSense Help
Eğer adım adım soruları yanıtladığınız halde form başa dönerse form gönderme kriterlerini henüz karşılamıyorusnuz büyük ihtimal. Örneğin üçüncü Pin kodunun size gönderilmesi ardından 1 ay geçmemiştir.

-Ek olarak söylemek isterimki, eğer 3-cü pini istemeniz üzerinden 4 hafta geçmeden manuel doğrulama için formu doldurup gönderirseniz, manuel doğrulama yapılmaz, pin süreniz 3 aya kadar uzatılır.

Teşekkürler
En içden iyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

babacan41

Üye
Üye
22 Kas 2018
71
37
18
Merhabalar,
Pin kodunuz size ulaşmadıysa alttakı sayfadan belge gönderip doğrulama yapabilirsiniz.
Adres doğrulamayla ilgili sorunları giderme (PIN) - AdSense Yardım
3 defa Pin istediyseniz ve üzerinden 4 hafta geçdiyse ve buna rağmen hala pin elinize ulaşmadıysa alttakı belirtdiğim sorun gidericiyi
deneyin
Personal Identification Number (PIN) - AdSense Help
Eğer adım adım soruları yanıtladığınız halde form başa dönerse form gönderme kriterlerini henüz karşılamıyorusnuz büyük ihtimal. Örneğin üçüncü Pin kodunun size gönderilmesi ardından 1 ay geçmemiştir.

-Ek olarak söylemek isterimki, eğer 3-cü pini istemeniz üzerinden 4 hafta geçmeden manuel doğrulama için formu doldurup gönderirseniz, manuel doğrulama yapılmaz, pin süreniz 3 aya kadar uzatılır.

Teşekkürler
En içden iyi dileklerimle

Başa dönmüyorda hocam böyle birşey oluyor

Screenshot