adsense ödeme yöntemi başlığı yok

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

evyemeklerim

Üye
Üye
1 May 2019
13
10
3
uzun zamandır zaten ödeme alıyordum. ibanımı değiştirmem gerekti. birinci ödeme yöntemı kısmında düzeltme yapamadıgım için birincil ödeme kişisini kaldırdım ve şu an ödemeler kısmında ödeme yöntemi yeri yok. nasıl çözülür ?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
uzun zamandır zaten ödeme alıyordum. ibanımı değiştirmem gerekti. birinci ödeme yöntemı kısmında düzeltme yapamadıgım için birincil ödeme kişisini kaldırdım ve şu an ödemeler kısmında ödeme yöntemi yeri yok. nasıl çözülür ?
Merhaba,

Ödemeler sekmesinde kesinleşmiş kazanç tutarınız ne kadar görünüyor, kontrol edebilir misiniz?

evyemeklerim

Üye
Üye
1 May 2019
13
10
3
Bu ay adsense hesabı kesmediği için bakiye 0 tl görünüyor fakat normalde youtube studio da kazancım görünüyor. Ayın 10'u 11'i gibi bakiye kesinleştiğinde ödeme yöntemi kısmı açılır mı ? teşekkürler.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bu ay adsense hesabı kesmediği için bakiye 0 tl görünüyor fakat normalde youtube studio da kazancım görünüyor. Ayın 10'u 11'i gibi bakiye kesinleştiğinde ödeme yöntemi kısmı açılır mı ? teşekkürler.
Tekrar selam,

20TL kesinleşen bakiye olduğunda bana bilgi verebilir misin? Gerekirse ilgili birimle senin durumunu görüşürüz. Şu an bir kaybın var mı? Yani ödeme yöntemi ekleyememe haricinde?