Adsense olumsuz yanıt hakkında

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
Merhabalar bugün adsense başvurum sonuçlandı ve sonuç olumsuz nedeni şöyledir

Değerli Envanter: İçerik yok
Program politikalarımızda belirtildiği gibi, az değer içeren ya da hiç değer içermeyen ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalarda ya da uygulamalarda Google reklamları göstermeyebiliriz. İçerik bulunmayan reklam sayfaları veya sayfalar ya da uygulamalar bu kapsamdadır.

BilirimBilirsin

Acaba rica etsem siteme bir göz atar mısınız? Acaba bunları biliyor musunuz? Katagorimden kaynaklı mıdır öyleyse ne yapmam gerekli bana fikir verebilirseniz çok sevinirim

Peggart

Üye
Üye
21 May 2019
17
3
3
Hocam teknik konuya sahip değilim ama siteyi inceledim tema düzeni vs. çok karışık gibi geldi ve tek bildiğim konu ise adsense nin ilk hedefi ziyaretçi odaklı olması. Başta da belirrtiğim gibi adsense turkiye yönetcileri gerekli incelemeyi yaparlar benim görüşüm tema düzensizliği.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Resmi AdSense Forumunda da bildirdiğim gibi:

Değerli Envanter Nedir?
Sayfalarınıza eklediğiniz reklamlar ve ücretli tanıtım materyalinin içerikten fazla olmaması gerekir. Ayrıca sağladığınız içerik, sayfanızı ziyaret eden kullanıcılara değer katmalı ve onların ilgisini çekmelidir. Bu nedenle, değişiklikler yapılana kadar pek ya da hiç sunmayan ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalara sunumu sınırlayabilir veya devre dışı bırakabiliriz.
Kabul edilemez sayfalara ilişkin örnekler aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Başka kaynaklardaki içeriği bir değer katmadan kopyalama, derleme, toplama veya yeniden yazma;
Yayıncı tarafından sağlanmış içerikten çok reklamlara yer veren sayfalar;
Manuel inceleme veya seçimden geçmeden otomatik olarak oluşturulan içerik;
İçerik bulunmayan reklam sayfaları veya sayfalar;
Web Yöneticisi Kalite Yönergeleri'ne uymayan sayfalar.
Ayrıca siteniz AdSense Tarayıcı (Google Bot) tarafından 'Gerçeğe aykırı' diye tabir edilen ve aşağıda açıkladığım ihlale de maruz kalıyor olabilir.
Kullanıcılar, internet ortamında etkileşime girdikleri içeriğin onları yanlış yönlendirmesini istemez. Bu nedenle Google reklamları siz, içerikleriniz veya web mülkünüzün birincil amacıyla ilgili bilgileri yanlış yansıtan, yanlış beyan eden veya gizleyen sayfalarda yayınlanamaz.

Değerli Envanter: İçerik Yok Nedir?
Özgün içerik sayınız en az 30 olmalıdır. Ayrıca içeriklerinizin de en az 200 kelime olmasına dikkat edin. İçerikteki kelime sayısı 200'den az ise Google tarafından yetersiz içerik olarak görülüyor. Hem Google'da üst sıralara çıkamıyorsunuz hem de reklam alamıyorsunuz.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi