Adsense onay alamıyorum hiç bir hata yok

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

basich

Üye
Üye
20 Eki 2018
16
12
3
Merhaba arkadaşlar siteme adsense reklamları eklemek istiyorum da. Hiçbir şey yanlış yapmama rağmen bana sürekli aynı hatayı verip duruyor bir bakar mısınız lütfen.
Türk Blogu sitesinde, sitenin onaylanmasını engelleyen politika ihlalleri bulundu:
  • Değerli envanter: Yapım aşamasında
    Program politikalarımızda belirtildiği gibi, gezinmeyi veya etkileşim kurmayı gereksiz ölçüde zorlaştıran ya da sinir bozucu içerik bulunan sayfalarda veya uygulamalarda Google reklamlarını göstermeyebiliriz. Yapım aşamasında olan, çalışmayan veya hata mesajlarına yol açan sayfalar ya da uygulamalar bu kapsamdadır.
  • Türk Blogu

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@basich Selam,

Sitenizi incelediğimde bir çok görselin, telif hakkına tabi olacak (haber siteleri) sitelerden indirildiğini görüyorum. Bu bir nevi toplama içeriktir. Tüm içeriklerin size ait olması, tamamen özgün olması, benzersiz ve kullanıcılara değer katan yapıda olması, iyi bir organik trafiğinizin olması, kopya ve tekrarlayan içeriklerden uzak durmanız, telif hakkıyla korunan metaryal bulundurulmaması vs. gibi konulara dikkat etmeniz gerekiyor.

benzericerikler.JPG

benzericerikler-1.JPG

benzericerikler-2.JPG

benzericerikler-3.JPG

• Beğen
Tepkiler: basich

basich

Üye
Üye
20 Eki 2018
16
12
3
Hocam ben toplama içerik diye bir yanıt almıyorum dikkat ederseniz yapım aşamasında diye bir hata alıyorum Eğer içeriklerle düzelecekse hepsini siler kendim gerekli makalelerdeki resmini çeker öyle atarım yani işe yarayacaksa tabii