Adsense Onay Alamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

360 ekonomi

Üye
Üye
15 Nis 2023
2
0
1
Merhaba adsense tarafından açıklama yapılmadan bir defa red geldi siteme şimdi ise 2-3 haftadır incelemede gözüküyor sizce neden böyle oldu ve sitemin eksiklikleri neler yardımcı olursanız sevinirim.

Site: 360 Ekonomi

selims

Üye
Üye
24 Mar 2023
3
2
3
ihlallerde ne yapıldığına bakmak lazım. Kopya içerik mi mesela ? Siteyi özgün hale getirmen bence daya iyi olur. her yazılanı inceletmen lazım. fotoğraflar bile özgün olması lazım. Yönlendirme adreslerin varsa ve virüslü bir siteye yönleniyorsa o bile politika ihlalidir. Site İçeriklerini iyi düşünüp ona göre revize edebilirsin. Site hızına kadar profesyonel düşünülmesi gerekiyor.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba adsense tarafından açıklama yapılmadan bir defa red geldi siteme şimdi ise 2-3 haftadır incelemede gözüküyor sizce neden böyle oldu ve sitemin eksiklikleri neler yardımcı olursanız sevinirim.

Site: 360 Ekonomi
Merhaba,

İlettiği son derece doğru yanıt için @selims arkadaşımıza çok teşekkür ediyor ve katkılarının devamını diliyorum.

Bende küçük bir katkıda bulunmak istiyorum. Organik ve iyi durumda olmayan bir trafik olursa, o da politika ihlali sayılmaktadır.

Kolaylıklar dilerim.

• Sevdim
Tepkiler: selims