Adsense Onay Aldım Ancak;

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

onur17

Üye
Üye
18 Ağu 2018
1
1
0
Herkese selam öncelikle. Ayın 14ünde adsense başvurdum 15inde onaylandı diye mail aldım ancak daha sonra hiçbir şekilde reklam gösterimi olmadı. google/adsense girince hesabınız etkinleştiriliyor diye yazıyor 4 gün geçti hala bir reklam gösterimi veya başka bir mail bir şey yok. google forum'a konu açtım ancak kimse cevap vermedi. merak ettiğim olay onaylandı mailini araştırdım o maili alan herkesin başka bir mail almadığını gözlemledim yani demek istediğim direkt reklam yayınlamaya başlamışlar ancak ben de gelmesine rağmen hesabımın etkinleşme süreci hala daha bitmedi. konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Herkese selam öncelikle. Ayın 14ünde adsense başvurdum 15inde onaylandı diye mail aldım ancak daha sonra hiçbir şekilde reklam gösterimi olmadı. google/adsense girince hesabınız etkinleştiriliyor diye yazıyor 4 gün geçti hala bir reklam gösterimi veya başka bir mail bir şey yok. google forum'a konu açtım ancak kimse cevap vermedi. merak ettiğim olay onaylandı mailini araştırdım o maili alan herkesin başka bir mail almadığını gözlemledim yani demek istediğim direkt reklam yayınlamaya başlamışlar ancak ben de gelmesine rağmen hesabımın etkinleşme süreci hala daha bitmedi. konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Selam @onur17,

İnceleme süreci tamamlanmadan reklam yayınlanması imkansızdır. Bu süre bazen (şablonda da belirtildiği gibi) üç gün sürerken bazen de bir ayı aşkın sürdüğü oluyor. Bu süreçte;

İçeriklerinizin kalitesine,
Sürdürülebilir bir yapıda olup olmadığınıza,
Kopya veya tekrarlayan içerikleriniz olup olmadığına,
Kullanıcılara değer katıp katmadığına,
Kullanıcıların aradıklarını rahatlıkla bulup bulmadığına,
Telif hakkıyla korunan metaryal olup olmadığına,
Tamamen özgün içeriklere sahip olup olmadığınıza gibi bir sürü kriter gözden geçirilir. Bu işlemi Google Bot (örümcek) tarayıcı yapmaktadır. Ne zamanki okey verir o zaman onaylanır veya onaylanmaz.

Şu durumda hala reklamlarınızı göremiyorsanız, inceleme süreciniz devam ediyor demektir ve konu ile ilgili mutlaka bir eposta alacaksınız.

Başka sorunuz olursa lütfen çekinmeyiniz, buralardayız.

İyi dileklerimle