Merhaba sayın AdSense yetkilileri, web sitem
Web Panom | Güncel Teknoloji ve Bilim Haberleri 2019 yılında blogger tabanlı açıldı. Bir süre kullandıktan sonra ara vermiştim fakat 8 Şubat'tan bu yana yaklaşık 1 ay oldu. 11 yayın paylaştım eski yayınların içeriklerini de tekrardan düzenledim. Yaklaşık bir hafta içinde yeni domain aldım. Ortalama 15 bin genel görüntülemem var. Bunlardan sonra gizlilik, iletişim, hakkımızda ekledikten ve yeni SEO uyumlu temaya geçtikten sonra AdSense başvurdum fakat uzun bir süredir yanıt alamıyorum. Sizden rica etsem benim sitemde onaya engel olacak sorunlar varsa eğer yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
Selam,
Yukarıda ilettiğin URL adresi ile başvuru göndermişseniz, şu an olumlu geri dönüş almanız imkansızdır. URL adresinizin yaşı en az 2 ayını doldurmuş olmalıdır. Sizin henüz bir iki hafta olmuş. Bu zaman zarfından Google Bot (AdSense tarayıcısı) yani robot aşağıdaki kararları alıp onay vermek için zaman bulamayacaktır:
- İndexleme süresi
- Dünyadaki tüm sunuculara replikasyon süresi
- Politikalara uygunluk durumu raporlaması
- Sürdülebilirliğinizin kontrolü (belki 10 gün sonra unutacaksınız ve site çöp olacak konuları vs)
- Sürekli güncel olup olmadığı
- Organik trafik durumunuzun durumu
gibi gibi, bir çok metrikler yaşı en az 2 ayını doldur URL adresleri için yapılan başvurularda değerlendirilecek ve bir sonuç bildirilecektir.
Sabredin biraz ve sitenizi güncel tutarak organik trafiğinizi iyi duruma getirin.
İyi günler