Adsense onay sorunu

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

lethor

Üye
Üye
5 Ocak 2024
1
0
1
Önceden adsense hesabım vardı sonra hesabım kapatıldı, şimdi farklı bir gmail ve farklı bir domainle tekrar açtım siteyi hazırladım her şeyi yaptım onayı gönderdim ama hesabınız onaylanmadı diye reddetti muhtemelan diğer hesabı görüyor ne yapmam lazım 1000014463.jpg

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,460
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Önceden adsense hesabım vardı sonra hesabım kapatıldı, şimdi farklı bir gmail ve farklı bir domainle tekrar açtım siteyi hazırladım her şeyi yaptım onayı gönderdim ama hesabınız onaylanmadı diye reddetti muhtemelan diğer hesabı görüyor ne yapmam lazım Ekli dosyayı görüntüle 2500
Merhaba,

Diğer hesabı gördüğünde 'birden fazla hesabınız olduğu tespit edildi, diğer hesabı kapatın ve işlemlere şu şekilde devam edin' gibi bir uyarı görürsünüz. Şimdiki durum farklı olabilir. Bu nedenle politika sorun gidericisini denemenizi öneriyorum.

Bu arada hesabınız politika nedeniyle kapatılmışsa, zaten kendi adınıza tekrar hesap oluşturulmasına izin verilmez. Farklı bir isimle açmış olsanız ve önceki hesap doğrulamasında kullandığınız telefon ile doğrulama yapmışsanız, yine siz olduğunuz anlaşılır ve hesap oluşturmanıza izin verilmez.

En temiz işlem, bir yakınınız adına yeni bir hesap oluşturup işlemlere öyle devam etmektir. Söylediğim gibi telefon doğrulaması yapmak için kullanacağınız telefon numarası, daha önce adsense doğrulamasında kullanılmamış olmalıdır.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure