ADSENSE ONAY SÜRECİMİ TAMAMLAYAMIYORUM

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

teknolojicizgim

Üye
Üye
Banlı Üye
20 Eki 2019
6
1
3
Herkese iyi günler. Sitemi 2019 Eylül başlarında açtım, Bilim,Teknoloji,Uzay vb konularda bilgilendirme, haber portalı tarzında içerikler yayınlıyorum.
1 buçuk ayı aşkın süredir adsense tarafından başvurularım reddediliyor. Sitemdeki içeriklerden kaynaklı bir red olduğunu düşünüyorum. Sitemdeki içerikleri mecburen kitap, dergi, web sitelerinden alıyorum. İçeriklerin kendinize özgün olması gerektiği söyleniyor uzmanlar tarafından ancak takdirinizdir ki bu konularda kendime özgün içerik yazamam. Yazsam bile herhangi bir konuda yazmak olur mu? İçerikleri başka yerlerden alsam olur mu kaynak belirterek, ya da önereceğiniz bir şey var mı lütfen yardımıcı olur musunuz?
Herkese teşekkürler.

fr3d

Üye
Üye
14 Haz 2019
29
6
8
Merhabalar, içerik yazamıyorsanız özgün içerik satın alabilirsiniz. Siteniz için özgün içerik yazabilirim bende önceleri adsenseden onay alma sorunları yaşıyordum fakat son 1 ayda hem kendime hemde birçok arkadaşıma onay aldım şuan yeni sitelerde açıyorum kazancımı yükseltmek için 7 gün önce onay aldığım bir websitem : www.cengizbozkurt.xyz
Eğer arzu ederseniz çok uygun fiyata size özgün konular hazırlayabilirim.

teknolojicizgim

Üye
Üye
Banlı Üye
20 Eki 2019
6
1
3
teşekkürler bayram bey sanırım tek seçenek bu.
Ayrıca aldığımız red şekli böyle acaba 2. hesap sorunu yaşıyor olabilir miyiz ?
asdasd.png

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
teşekkürler bayram bey sanırım tek seçenek bu.
Ayrıca aldığımız red şekli böyle acaba 2. hesap sorunu yaşıyor olabilir miyiz ?
Ekli dosyayı görüntüle 725

Merhaba

Dünde size özel yanıt yoluylada dile getirdim. Özgün içerik olmasına dikkat ediniz diye size cevap verdim. Sitenizde kopya içerik mevcut olduğu için red cevabı alıyorsunuz.

• Sevdim
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR