Adsense Onayı-2 Uyarı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Seçil

Üye
Üye
21 Eki 2020
1
2
3
forexipucu.blogspot.com
Merhaba,
Finans, forex dalında 62 adet özgün içeriğe sahip 4 yıllık bir blogum var. Yaklaşık 3 yıl önce adsense başvurum onaylanmamıştı.
1 ay önce tekrar başvuru yaptım. Aşağıdaki uyarılar çıkıyor. Konuyla ilgili yapabileceğim birşey var mıdır?
Teşekkürler,

Yayıncı Kimliği: pub-2
Blogunuz reklam gösterilmeye hazır hale getiriliyor
Siteniz AdSense tarafından inceleniyor. Bazı yayıncılar için etkinleştirme işlemi yalnızca bir gün sürerken bazıları için birkaç hafta sürebilir.

Son düzenleme:

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Sitenize bağlantı verir misiniz inceleyelim ve neyin eksik olduğuna bakalım?

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,
Finans, forex dalında 62 adet özgün içeriğe sahip 4 yıllık bir blogum var. Yaklaşık 3 yıl önce adsense başvurum onaylanmamıştı.
1 ay önce tekrar başvuru yaptım. Aşağıdaki uyarılar çıkıyor. Konuyla ilgili yapabileceğim birşey var mıdır?
Teşekkürler,

Yayıncı Kimliği: pub-2
Blogunuz reklam gösterilmeye hazır hale getiriliyor
Siteniz AdSense tarafından inceleniyor. Bazı yayıncılar için etkinleştirme işlemi yalnızca bir gün sürerken bazıları için birkaç hafta sürebilir.

Merhaba @Seçil ,

@halil arkadaşıma çok teşekkür ederek eklemek istiyorum,

- 3 yıl önce onaylı hesabınızı kullanmadığınız için hesap dondurulmuştu ve siz yeniden mi aktif hale getirdiniz?
- Mevcut hesabınız varken farklı bir eposta adresi ile yine kendi adınıza adsense başvurusunda bulunmadınız değil mi?

Eğer hesabınız dondurulmuştu ve siz yeniden başvuru iletmişseniz, süreç tekrar sıfırdan incelemeye tabii olur ve aşağıdaki kriterler bazı alınır.

- Politikalara uygun tamamen özgün ve kullanıcılara değer katan içerikler mi?
- Kullanıclar aradığını rahatlıkla bulabiliyor mu? Kullanıcılara blogunuzu ziyaret etmeleri için gerçek bir neden sunuyor musunuz?
- Sürdürülebilir bir yapıya mı sahipsiniz? Siteniz belirli dönemlerde içerik girildikten sonra bir köşede bekliyor havasında mı ya yoksa güncel mi?
- Organik trafik olarak iyi bir durumda mısınız?

gibi konuları Google Bot (AdSense tarayıcı) tek tek elden geçirecek ve size bir yanıt verecektir.

İyi dileklerimle