Adsense Onayı Hakkında

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ihsancantaskin

Üye
Üye
19 Ara 2020
8
2
3
Merhabalar hayırlı sağlıklı günler öncelikle. Sitem 30 gündür falan aktif durumda her hangi bir eksiğinin olduğunu düşünmüyorum. Son rütuşlara kadar kontrol ettik gizlilik politikası olsun diğer sayfalar olsun hepsi hazır ve orijinal + makalelerin hepsi özgün el emeği hiç bir yerden alıntı yapılmamıştır. Sitenizi inceliyoruz yazıyor hala sitem blog sitesi bu arada.

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Sitenizi kaldırmanıza gerek yok sitenizin bana son 1 aydaki trafik durumunu atarmısınız analytics'te edinme > genel trafik kısmında organic search yazan yer var ss alıp atabilir misiniz?

Saygılarımla

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
@Eren Akkuş Bey niye mesajımı sildiniz. Başvuru süresi uzun süren sitelerin gri listeye alındığı söylenir. Bunu kendim de tecrübe etmiş bulunmaktayım. Malumunuzdur ki 30 gündür cevap verilmeyiş normal değildir.

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Gri liste çözümü sitenizi kaldırıp yeniden başvurmak olmadığı için yanlış bilgi sebebiyle kaldırdım. Bunun ile ilgili sorularınızı @Yusuf ERGİŞİ @Cihat Özgen @Bayram ŞENAKAR 'a bildirebilirsiniz.
Gri listeye alınması site sahibi için ret yemesinden iyidir ve google bunu site içindeki ihlalleri inceleme olmadan önce düzeltmesi için yapmıştır.
Sayın kullanıcı ihlali gidermesi sonucu Google inceleyip onay verecektir. Site kaldırmasını ancak ve ancak çok büyük güncellemeler ve büyük ihlalleri gidermesi gerektiği zaman öneriyorum.

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar @ihsancantaskin,
@Eren Akkuş'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, onay süresi 2 haftayı geçen siteler hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.

Öncelikle onay süresi 2 haftayı geçen sitelerde; çoğu zaman Google tarafından siteye düzenli içerik girilip girilmediği, sitenin yeterli düzeyde trafik alıp almadığı, site içerisindeki kullanıcı davranışı vb. durumlar incelenir.
Onay sürecinde düzenli olarak içerik girmeye devam ederseniz, bu konuda Google'a iyi bir sinyal vermiş olursunuz.
Saygılarımla.

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

ihsancantaskin

Üye
Üye
19 Ara 2020
8
2
3
Merhabalar @ihsancantaskin,
@Eren Akkuş'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, onay süresi 2 haftayı geçen siteler hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.

Öncelikle onay süresi 2 haftayı geçen sitelerde; çoğu zaman Google tarafından siteye düzenli içerik girilip girilmediği, sitenin yeterli düzeyde trafik alıp almadığı, site içerisindeki kullanıcı davranışı vb. durumlar incelenir.
Onay sürecinde düzenli olarak içerik girmeye devam ederseniz, bu konuda Google'a iyi bir sinyal vermiş olursunuz.
Saygılarımla.
Teşekkür ediyorum fakat trafik çekemiyorum doğru düzgün nereden çekeceğim bilmiyorum sosyal medya adreslerimden paylaşım sağlıyorum farklı hesaplardan mesaj gönderdiğimde hata diye mesaj alıyorum :(