Adsense Onayı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

aziz emre

Üye
Üye
14 Ağu 2019
25
9
3
İstanbuul
Merhabalar,

Vakti ile iki adet web sitemde onaylı adsense hesabım mevcuttu. Analizler ve kaynaklar elde edebilmek babında risk alarak reklamlara tıklamalar yaptık ve riske aldığımız gibi adsense hesabımız kapatıldı, bu adsense hesabım üzerinde 2 farklı web sitem mevcuttu.

Hesap kapanalı 3 ay kadar zaman geçti ve ben tekrar bir hesaptan onayımı alarak artık çalışmalara başlamak istiyorum. Ancak bir türlü onay alamıyorum, her iki web sitem içinde.

Gizlilik politikası, iletişim sayfasını vs hep hallettim ancak bir türlü kabul edilmiyorum. Geçmişe yönelik editör arkadaşların haberlerini yayından kaldırdım. sadece benim içeriklerim kaldı.

Son aylarda biraz içerik üretimi noktasında durak sadık ve güncel olarak ancak bir kaç tane içerik mevcut web sitesinde, acaba bu hesaba onay verilmeme durumu nereden kaynaklanıyor ?

- Web sitesinde SSL Sertifikası yok
- Güncel içerikler çok az
- Bir ihtimal de olsa özgün olmayan içerik olabilir (ama düşük bir ihtimal zira biz içeriklerimizi kendimiz yazıyoruz. Kopyala/Yapıştır içerik bulundurmuyoruz)
- Bir şahsi, birde web sitesi adına iki adet adsense hesabı bulunuyor, iki hesapta onaylı olmadığı içinde kapatamıyorum hesaplardan birini, iki hesaptan birini kapatabilmek için forum doldurup gönderdim az önce, bakalım geri dönmelerini bekliyorum adsense ekibinden birilerinin.

Şimdi ban yedim dolayısı ile kara listeye düştüm desem, kara listeye alınma durumunda google'da dahi web sitelerinin çıkmaması gerekiyor ilaveten geçenlerde tanıştığım biri ile görüştüm, 10 defa ban yemiş web sitesine 11. defa hesap onayı aldı.

- Google haritalarda ve Google işletmelerde web sitemin kaydı bulunmakta bu sırada.

Ekran Alıntısı.PNG

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yardım edebilecek yok mu dostlar ?

@aziz emre merhaba,

PM yoluyla iletmiş olduğunuz bu konuya yanıt iletmiştim ama buradan da kısa ve öz bilgi iletmek istiyorum. Politikalar gereği, hesabı durdurulan yayıncıların, kendi adlarına tekrar adsense başvurusu yapmasına izin verilmiyor. Bu durum 2 türlüdür:

- Hesap düzeyi yasaklılık
- Site düzeyi yasaklılık

Hesap düzeyi yasaklılık durumunu, bir yakınınız adına yeni bir adsense hesabı açarak (tüm sorumluluk yakınınız adına olur) devam edebilirsiniz, ancak site düzeyi yasaklılık durumunu ise yeni bir URL adresi oluşturarak aşabilirsiniz. Dolayısiyle tamamen temiz bir sayfa ile işlemlerinize başlamak istiyorsanız ki (URL düzeyi yasaklılık durumunuz mevcutsa hangi hesapla başvuru yaparsanız yapın, benzer yanıt alacaksınız) hem yeni bir URL ve hemde yeni bir hesap gereklidir.

İyi dileklerimle

aziz emre

Üye
Üye
14 Ağu 2019
25
9
3
İstanbuul
@aziz emre merhaba,

PM yoluyla iletmiş olduğunuz bu konuya yanıt iletmiştim ama buradan da kısa ve öz bilgi iletmek istiyorum. Politikalar gereği, hesabı durdurulan yayıncıların, kendi adlarına tekrar adsense başvurusu yapmasına izin verilmiyor. Bu durum 2 türlüdür:

- Hesap düzeyi yasaklılık
- Site düzeyi yasaklılık

Hesap düzeyi yasaklılık durumunu, bir yakınınız adına yeni bir adsense hesabı açarak (tüm sorumluluk yakınınız adına olur) devam edebilirsiniz, ancak site düzeyi yasaklılık durumunu ise yeni bir URL adresi oluşturarak aşabilirsiniz. Dolayısiyle tamamen temiz bir sayfa ile işlemlerinize başlamak istiyorsanız ki (URL düzeyi yasaklılık durumunuz mevcutsa hangi hesapla başvuru yaparsanız yapın, benzer yanıt alacaksınız) hem yeni bir URL ve hemde yeni bir hesap gereklidir.

İyi dileklerimle
Özel mesajlardan sizinle iletişim kurdum. Bakabilirseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ