Adsense onayı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

11 Nis 2020
60
21
8
Merhabalar, benden bir önceki başlığı okudum ve arkadaşın sitesini analiz ettiğinizi gördüm. Acaba benim sitem hakkında da bir şeyler söyleyebilir misiniz?

Trafik alıyorum, özgün içeriklerim var, organik trafik ise zamanla artıyor.

Blog sitem: www.yazarland.com

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Merhabalar Sitenizi inceledim daha 40 gün olmuş sitenizi açalı , isterseniz mesaj atın size onay hakkında biraz yardımcı olabilirim .

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhabalar, benden bir önceki başlığı okudum ve arkadaşın sitesini analiz ettiğinizi gördüm. Acaba benim sitem hakkında da bir şeyler söyleyebilir misiniz?

Trafik alıyorum, özgün içeriklerim var, organik trafik ise zamanla artıyor.

Blog sitem: www.yazarland.com
Merhaba
Siteniz henüz yeni. eğer onay almak istiyorsanız biraz sabırla beklemeniz gerekmektedir. bu süre içerisinde sitenize özgün yazılar girmeye devam ediniz. Bu arada sitenize GİZLİLİK POLİTİKASI sayfası oluşturup gerekli içeriği eklemenizi öneririm

• Beğen
11 Nis 2020
60
21
8
Merhaba
Siteniz henüz yeni. eğer onay almak istiyorsanız biraz sabırla beklemeniz gerekmektedir. bu süre içerisinde sitenize özgün yazılar girmeye devam ediniz. Bu arada sitenize GİZLİLİK POLİTİKASI sayfası oluşturup gerekli içeriği eklemenizi öneririm
Gizlilik politikası var, kullanım koşulları var bunların hepsini yasal uyarı başlığı altında aldım. Ve o da sitenin footer bölümünde bulunuyor. Bu sorun olur mu?

• Beğen