ADSENSE ONAYLAMIYOR ! OTO CEVAP VERİYOR!

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Bu aralar cotid-19 sebebi ile incelemelerde sabit bir cevaplar veriliyor, botlar tarafından yapıldığından , manuel inceleme ekibininde itirazdan sonra bakması gerek fakat ortada ekip olmadığından bu süreç sürekli devam eder.
Bu orneği ben hep veriyorum kusra bakmayın, kendim yaşadığım bir durum ; Benim şu an kı adsensem geçersiz etkinlikten dolayı onay almıyor yanı ben bot kullanarak reklam izlemişim, fakat saçma olan durumsa benim kanalımda reklam yok , yanı kanal para kazanmıyor, reklamı açık olmayan para kazanmayan kanalda nasıl olurda reklam izlenir durum bundan ibaret , şu sürecin bitmesini bekleyeceğiz yoksa yeniden başlaması çok zor.
Temennim sizin bu şekilde bir durumla karşılaşmamanız
Videoalrınızın kopya olduğu vede hiç deyiştirmden kendi fikirlerinizi katmadan aynen yayınlandığı söylüyor

• Beğen
Tepkiler: Cihat Özgen

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Selam google organik trafik istemekte red sebebiniz arasinda en önemli olabilecek durumlardan biri bu agirlikli trafiginizin Google olmasi gerekirken verdiğiniz bilgiler ışığında,organik trafiginiz çok düşük benim ekleyebileceklerim bu kadar.Konu hakkinda uzman arkadaşlarımız sitenizle ilgili bie problem varsa yardimci olacaklardir.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Bu aralar cotid-19 sebebi ile incelemelerde sabit bir cevaplar veriliyor, botlar tarafından yapıldığından , manuel inceleme ekibininde itirazdan sonra bakması gerek fakat ortada ekip olmadığından bu süreç sürekli devam eder.
Bu orneği ben hep veriyorum kusra bakmayın, kendim yaşadığım bir durum ; Benim şu an kı adsensem geçersiz etkinlikten dolayı onay almıyor yanı ben bot kullanarak reklam izlemişim, fakat saçma olan durumsa benim kanalımda reklam yok , yanı kanal para kazanmıyor, reklamı açık olmayan para kazanmayan kanalda nasıl olurda reklam izlenir durum bundan ibaret , şu sürecin bitmesini bekleyeceğiz yoksa yeniden başlaması çok zor.
Videoalrınızın kopya olduğu vede hiç deyiştirmden kendi fikirlerinizi katmadan aynen yayınlandığı söylüyor
legal@support.youtube.com

Sizde bu adresten Türkçe dil desteğiyle yardim alabilirsiniz.Bazi kullanicilar telifli içerik yüklemekte ve telif sahibi eger reklam gosterimine izin vermekteyse her kanalda bu sartlar altinda reklam yayinlanir geliri dogrudan telif hakki sahibine gider,boyle bir içerik yüklemis ve gecersiz tiklamada almis olabilirsiniz verdigim adres uzerinden detayli bilgi alabilirsiniz.

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Teşekkürler @Atacba Bey Web Edresim Hile Yok Once Onu Belirtim Size 3-4 site versem Örnek Olarak O kadsr saçma ki adam 1m Rank'da Reklamı var adamın 1000 haberi var hepsi Oto çekim sitede reklam var Anlamıs değilim Mesajınız İçin Cok Teşkkür ederim Ben Yeniden Başvurdum Umarım Olmumlu Olur İyi Akşamlar
madem bu tür sitelerin var olduğunu biliyorsanız haksız kazanç elde ediyor olduğunu düşünüyorsanız lütfen bu tür siteleri bize DM yolu ile bildire bilirmisiniz ?

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
legal@support.youtube.com

Sizde bu adresten Türkçe dil desteğiyle yardim alabilirsiniz.Bazi kullanicilar telifli içerik yüklemekte ve telif sahibi eger reklam gosterimine izin vermekteyse her kanalda bu sartlar altinda reklam yayinlanir geliri dogrudan telif hakki sahibine gider,boyle bir içerik yüklemis ve gecersiz tiklamada almis olabilirsiniz verdigim adres uzerinden detayli bilgi alabilirsiniz.
Selam
Kanalımdaki içeriler tamami ile benim ,hepsi kendi öz çekimim , içerisinde müzik zaten yok, olan müzik yöresel halk oyunları onlarında telifi yok çünkü anonim ,
Bu türkçe deyil sanırım ingilizce geri dönüş yapıyorlar

Öneriniz için teşekkür ederim

Son düzenleme:

Besim

Üye
Üye
22 Şub 2020
17
7
3
4 aydır red edilen siteme 6 gün önce 27.04.2020 tarihinde onay aldım. Bu sebeple onay verilebiliyor diye düşünebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ