ADSENSE ONAYLAMIYOR ! OTO CEVAP VERİYOR!

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Ben 3 ay önce bir itiraz formu yaptım , henüz bir dönüş olmadı ,dünde yukarıdaki adrese yazdım , durumun düzeleceğini bilsem beklerim , ortada emeklerimizin bir bot yüzünden heba olması çok garip , yapmadığımız bir suçla , suçlanıyoruz, şu an benim videom para kazanan bir kanalda yayınlanmış ama itiraz edemıyorum çünkü para kazanmam kapalı, o kişi haksız kacanç yapıyor , fakat onu bu bot kopya video diye neden göremiyor

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Gördüğünüz gibi 88 puana Mevcuduz

Merhaba,

Yaptığım inceleme sonucu, almış olduğunuz trafiğin büyük bir kısmı isikgazetesi.com adresinden ve sosyal medya tarafında insta tarafından sağlanıyor. Bu durumda trafik kaliteniz istenildiği ölçülere gelmediği sürece herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Ekip arkadaşım @Atacba ya çok teşekkür ediyor ve katılıyorum.

Kolaylıklar dilerim.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
legal@support.youtube.com

Sizde bu adresten Türkçe dil desteğiyle yardim alabilirsiniz.Bazi kullanicilar telifli içerik yüklemekte ve telif sahibi eger reklam gosterimine izin vermekteyse her kanalda bu sartlar altinda reklam yayinlanir geliri dogrudan telif hakki sahibine gider,boyle bir içerik yüklemis ve gecersiz tiklamada almis olabilirsiniz verdigim adres uzerinden detayli bilgi alabilirsiniz.
Bu gün ekipten geri dönüş aldım kanalımda telifli video olduğu söyleniyor, videloarı tek tek inceledim , yöresel halk oyunları haricinde bir müzik yok , olan müzikte youtubenin kendi telifsiz müziklerinden , bu konu ile ilgili bir uyarı yada ihtar yok, sorun olan videoyu bulsam sileceğim ama videolar kısmındaki açıklamada herhangi bir bilgi yok

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Dediğim gibi büyük ihtimal telifli videolar yüklediniz ve geçersiz tıklamayı ordan aldınız.Probleminizde bu yüzden kaynaklanıyor.
Bu gün ekipten geri dönüş aldım kanalımda telifli video olduğu söyleniyor, videloarı tek tek inceledim , yöresel halk oyunları haricinde bir müzik yok , olan müzikte youtubenin kendi telifsiz müziklerinden , bu konu ile ilgili bir uyarı yada ihtar yok, sorun olan videoyu bulsam sileceğim ama videolar kısmındaki açıklamada herhangi bir bilgi yok

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Dediğim gibi büyük ihtimal telifli videolar yüklediniz ve geçersiz tıklamayı ordan aldınız.Probleminizde bu yüzden kaynaklanıyor.
Bu kanalım daha önceden para kazanıyordu aynı videolar zaten vardı benim kanalım müzik kanalı değil , halk oyunları telif olarak geçmiyor o videolarda kendi çekimim başka yerden alıntı değil düğünlerde ki görüntüler onun dışında bir video yok

kanalın linkini vereyim sizden ricam bakın

Ekli dosyalar

• ads3.jpg
    ads3.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 4

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Bu kanalım daha önceden para kazanıyordu aynı videolar zaten vardı benim kanalım müzik kanalı değil , halk oyunları telif olarak geçmiyor o videolarda kendi çekimim başka yerden alıntı değil düğünlerde ki görüntüler onun dışında bir video yok

kanalın linkini vereyim sizden ricam bakın
Selam

Size daha önce sormuştum o zaman para kazanma kapali cevabini vermiştiniz :) yani olayiniz kisaca şu geçersiz tiklamayi botlarin üstüne atiyorsunuz ama kanalinizin para kazanmasi acikken gecersiz tiklama almissiniz yani bu durumda Google'ın bir suçu yok.Adsense bu konuda cok sert geçersiz tıklamaya itiraz yolladiysaniz,yapabileceginiz başka bir şey yok ama genellikle olumlu yanit alinan bir konu değil bilginiz olsun

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Selam

Size daha önce sormuştum o zaman para kazanma kapali cevabini vermiştiniz :) yani olayiniz kisaca şu geçersiz tiklamayi botlarin üstüne atiyorsunuz ama kanalinizin para kazanmasi acikken gecersiz tiklama almissiniz yani bu durumda Google'ın bir suçu yok.Adsense bu konuda cok sert geçersiz tıklamaya itiraz yolladiysaniz,yapabileceginiz başka bir şey yok ama genellikle olumlu yanit alinan bir konu değil bilginiz olsun
Para kazanma kapali zaten
Selam
Doğrudur kanalım bazı havim durumlardan ötürü para kazanması iptal edildi telif bitti ondan sonra ki süreçte sorun çıktı , mail attığım yerlerden farklı cevaplar geliyor legal@ support telifiniz var diyor kime neye inanacağımı şaşırdım , bu geçersiz tıklamayı ben yapmadım sorun orda , böyle birşeyede ihtiyacım yok, nasıl yapıldığını bile bilmezdim.
Teşekkürler bilgi için