500 kelimeden fazla en az 10 içeriğim var, birde sitenin içeriğini söyliyim biz Eskişehirspor taraftar grubuyuz ve Eskişehirspor ile ilgili haberleri yapıyoruz, Eskişehirsporla ilgili haber, tribün videoları, belgeseller, resimler herşey mevcut sadece eskişehirspora hitap eden içerikler mevcut sitemizde
Sitenizin içeriği konusunda bilgi vermeniz sitenizi anlamam açısından çok iyi oldu. Dün arşivden rastgele başlıklara tıklamıştım. Hep kısa olan yazılara denk gelmiştim. Şimdi Anasayfa dan baktım. Evet bazı metinler uzun. Dün baktığımda farklı gelmişti siteniz şimdi ise daha iyi göründü gözüme. Bir değişiklik yaptıysanız eğer iyi olmuş.
İçeriğinizin 10 tanesinin uzun olduğundan bahsetmişsiniz bence hepsi olmasa da yazılarınızın bir kısmını daha hem nitelik hem nicelik olarak zenginleştirin.
Kendi izlenimlerimden yola çıkarak bir şeyler daha söylemem gerekirse; mesela Bedirhan İmzayı Attı başlıklı yazınıza bir de Bedirhan kimdir daha önce hangi takımlarda oynadı, başarıları... gibi onun hakkında bir şeyler ekleyerek yazınızı zenginleştirebilirsiniz. Bu konuda yazan diğer sitelere de baktım. Ufak bir bilgi var onlarda da. Ancak otoritesi olan siteler olduğu için ilk sayfada yer almışlar. Sizin sitenizin de Google sıralamasında yer alması için biraz daha bilgi eklemeniz iyi olur.
Gerçi daha iki aylık bloğunuz. Olumlu ya da olumsuz bir şey söylemem doğru olmaz sanırım.
Naçizane birkaç şey daha eklemek istiyorum. Bazı yazılarınızın puntosu çok küçük. Okumayı gerçekten zorlaştırıyor. Sitelerde en iyi yazı boyutunun kaç olduğunu bir araştırın isterseniz. Paragraflar ise iki, üç ya da dört satırdan oluşursa daha güzel olur. Tabii dönüşümlü olarak.... Bir paragrafın 6 satırdan oluşması okumayı güçleştiren faktörlerden biri. Ayrıca uzun yazılarda yan başlıklar kullanmanızı öneririm. Bu yazdıklarımı kesinlikle es geçmeyin.
Umarım bu yazdıklarım yardımcı olur...