Adsense otomatik reklamla ilgili

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
Merhabalar sitem adsense onayını almış bulunuyor ve tek tek kod ekleyerek reklam koyma işlemi gayet güzel çalışıyor fakat otomatik reklam yaptım sitemin urlsini ekleyerek daha gösterim gerçekleşmedi henüz bunun bir ortalama süresi var mı ? birde reklamları tek tek girmek mi otomatik kullanmak mı daha sağlıklı acaba ? birde kendim eklediğim reklamlar neden ingilizce olarak geliyor?

BilirimBilirsin | Bilmek İstedikleriniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,

Sitenizde otomatik reklamları ekledikten sonra head ve body etiketlerine yapıştıracağınız kodlar vardır. bu kodları ordan alıp sitenize yapıştırmanız halinde otomatik reklamlar aktifleşecektir.

Reklamların size ingilizce görünmesi google kulanıcıların ilgi alanlarına göre reklam göstermekte. Sitenize giren kullanıcının ilgi alanına göre reklam gösterir eğer bu seçenek aktif değilsede başka reklamlar çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar sitem adsense onayını almış bulunuyor ve tek tek kod ekleyerek reklam koyma işlemi gayet güzel çalışıyor fakat otomatik reklam yaptım sitemin urlsini ekleyerek daha gösterim gerçekleşmedi henüz bunun bir ortalama süresi var mı ? birde reklamları tek tek girmek mi otomatik kullanmak mı daha sağlıklı acaba ? birde kendim eklediğim reklamlar neden ingilizce olarak geliyor?

BilirimBilirsin | Bilmek İstedikleriniz

Ekip arkadaşlarıma teşekkür ederek, bende ekleme yapmak istiyorum. Açılır menüler reklam yerleşimi politikası gereği istenmeyen durumdur. Kaldırmanızı rica eder, politikalara uygun bol kazançlar dilerim.

İyi dileklerimle,

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR