Adsense Politaka Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

fd0gan

Üye
Üye
26 Nis 2023
2
0
1
Öncelikle merhabalar, Bu platformda yeniyim ve sitemi wordpress üzerinden Adsense kayıt ettirdim, şöyle bir hatayla karşılaştım. Adsense politaklarıyla ilgili sorunlar var, eğer aranızda bilen bir arkadaş varsa inceleme yapa bilir mi? Nerede ihlal yapmış olabilirim.

https://www.feritdogan.com.tr
Ferit Dogan

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Öncelikle merhabalar, Bu platformda yeniyim ve sitemi wordpress üzerinden Adsense kayıt ettirdim, şöyle bir hatayla karşılaştım. Adsense politaklarıyla ilgili sorunlar var, eğer aranızda bilen bir arkadaş varsa inceleme yapa bilir mi? Nerede ihlal yapmış olabilirim.

Ferit Dogan
Ferit Dogan
Merhaba,

Emek verip güzel iş çıkarmışsınız, öncelikle tebrik ederim. 27 Ocak 2023 tarihinde oluşturduğunuz URL adresinize ait web sitenizde içerikler çok az. 5 aylık sitede en az 100 e yakın değerli makale olmalıydı. Henüz nisan ayında içerik girmeye başlamışsınız gibi görünüyor. Ayrıca sitenizin diğer sitelerle karşılaştırmasına baktığımda neredeyse bin ışık yılı geride gibi, kayıtlara dahi henüz girmemiş. Search console ayarlarınızı yapın, sitenizi biraz daha özgün içeriklerle zenginleştirip, URL adresinizi search console üzerinden google a gönderin. Google bot sitenizi ziyaret etsin ve siteniz içeriklerini arama sonuçlarında görünmesi için index lesin. Böylece sitenizin trafiği organik olarak artsın ve politika ihlali ortadan kalsın :)

İyi dileklerimle