Adsense Politika İhlali Hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

BLOGGERKODCU

Üye
Üye
29 Eki 2018
9
6
0
Uzay
bloggerkodcu.blogspot.com
1 Haftadır Adsense'ye başvuru yapıyorum sitemde eksik hiçbir şey yok ama hep aynı ekran karşıma geliyor politika ihlali yaptığımı belirtiyor ne yapmam lazım onay almak için hala onay alamadım ?

sitem: Blogger Kodcu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

CEO

Üye
Üye
14 Eki 2018
23
28
13
Antalya
Bunun bir çok sebebi olabilir, kopya içerik barındırıyor musunuz? Adsense politikalarını okuyarak sitenizin uyumlu olmayan kısımlarını güncelleyebilir/geliştirebilirsiniz.

• Beğen

BLOGGERKODCU

Üye
Üye
29 Eki 2018
9
6
0
Uzay
Kopya içerik yok hepsi kendi yazım fakat blogger temaları paylaşıyorum orada paylaştığım linkler sorun çıkarabilirmi

• Beğen

BLOGGERKODCU

Üye
Üye
29 Eki 2018
9
6
0
Uzay
hayır sadece site paylaşımı yaptım bazı ücretsiz temaları kendi google drive hesabıma yükleyip paylaştığımda oldu bu sorun çıkarırmı

• Beğen

BLOGGERKODCU

Üye
Üye
29 Eki 2018
9
6
0
Uzay
  • Beğen

chntrkylmz

Üye
Üye
5 Kas 2018
3
3
0
30
istanbul
yazargider.com
açık olarak belirtmemiş sıkıntı büyük 100 lerce kez başvurup onlarca kez adsense almış biri olarak tecrübelerime dayanarak yapmanı tavsiye ettiklerim.
1.kesinlikle ardı ardına başvuru yapma 15 günen az veya 1 ay aralıkla başvur
2. En iyi ücretsiz Blogger Temaları +10 postunda kesinlikle dowlend butonları vs koyma ( ONAYLANANA KADAR )
3 . Sitenin bir logosu olsun
4. Temayı adsense alana akdar saderesponsive mobil uyumlu bir tema kullan ( tema büyük etken )
Aslında bakarsan sitende çok problem var
5.sitende şimdilik 15 yazıyı tut ve b yazılar dışarıya link vermeyen özgün yazılmış dowlend vslinkleri olmayan uzun yazıların olsun.
6. hite felan takılma hiç hit almayan siteyle adsense aldığım oldu

• Beğen

BLOGGERKODCU

Üye
Üye
29 Eki 2018
9
6
0
Uzay
açık olarak belirtmemiş sıkıntı büyük 100 lerce kez başvurup onlarca kez adsense almış biri olarak tecrübelerime dayanarak yapmanı tavsiye ettiklerim.
1.kesinlikle ardı ardına başvuru yapma 15 günen az veya 1 ay aralıkla başvur
2. En iyi ücretsiz Blogger Temaları +10 postunda kesinlikle dowlend butonları vs koyma ( ONAYLANANA KADAR )
3 . Sitenin bir logosu olsun
4. Temayı adsense alana akdar saderesponsive mobil uyumlu bir tema kullan ( tema büyük etken )
Aslında bakarsan sitende çok problem var
5.sitende şimdilik 15 yazıyı tut ve b yazılar dışarıya link vermeyen özgün yazılmış dowlend vslinkleri olmayan uzun yazıların olsun.
6. hite felan takılma hiç hit almayan siteyle adsense aldığım oldu
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için

Merhabalar,

Değerli katkıları için arkadaşlarıma çok teşekkür ederek, küçük bir konu eklemek istiyorum.

- Reklam yerleşimi politikalarına göre açılır menüleri kaldırmanızı tavsiye ediyorum. Bilindiği üzre açılır menü reklamları perdelemektedir ve yanlışlıkla tıklanma olasılığı çok yüksektir.

Bu uyarıların gönderilmesinin sık karşılaşılan nedenlerinden biri, sitedeki bir açılır menünün AdSense reklamını kısmen veya tamamen perdelemesidir.
Sosyal medya paylaşım simgeleri dahil olmak üzere, açılır menülerin sitenizdeki AdSense reklam birimleriyle çakışıp çakışmadığını kontrol edin.
Buna ek olarak, yayıncıların reklamları bazen sitenizdeki içerikle çakışır ve bu durum ziyaretçiler için kafa karıştırıcı olabilir.
Bu tür politika ihlâlleri hakkında daha fazla bilgi için reklam uygulama politikalarımızı inceleyin.