Adsense politika ihlali, önerileriniz

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

TurkCoder

Üye
Üye
24 Kas 2020
6
5
3
Tekrar selam,

Açılır menülerin istenmeme nedeni, ilerde onay aldığınızda menü seçenekleri yerine olası yayınlanan reklamlara yanlışlıkla tıklanma ihtimali olduğundan kabul edilmemektedir. Kullanıcılar ve reklamverenler için iyi bir deneyim sağlanabilmesi için, AdSense programına katılan yayıncıların web yöneticisi kalite yönergelerine uymaları gerekir. Bu yönergeler, siteleri Google'ın kolayca bulabileceği, dizine ekleyebileceği ve sıralayabileceği şekilde oluşturmaya yönelik birçok ipucu sağlamaktadır. Genelde bu ipuçlarını uygulamak, kullanıcılar için olumlu bir deneyim sağlamanıza yardımcı olur. Bu yönergeler son derece kapsamlı olduğundan, aşağıda bazı önemli bilgiler üzerinde durduk:

AdSense'e katılmanın bir sitenin Google arama sonuçları sıralamasındaki yerini etkilemediğini ve sitenin web sayfalarını ana dizinleme botu tarafından taranmak üzere kuyruğa sokmadığını unutmayın. Arama sonuçları sıralamasındaki yerlerini yukarıya taşımak isteyen yayıncılar, tüm yayıncılara açık Web Yöneticisi Merkezi ve Search Console sayfalarımızı ziyaret etmelidir.

Bu yönergelere uygun olmayan siteler arama dizininden çıkarılabilir ve AdSense reklamları devre dışı bırakılabilir. Sitelerinizden birinin başına bu geldiğinde, söz konusu siteyi, yönergelere uygun hale gelecek şekilde değiştirip yeniden değerlendirilmek üzere gönderebilirsiniz.
Bu işi öğrenmek için başvurunun onaylanmasını gerçekten istiyoruz, dediğiniz gibi açılır menüleri kaldırdık, popup tarzında olan çerez bildiriminide kaldırıp footera şerit halinde yükledik. Tekrar başvurduk bu kez politika ihlali yanısıra tek hesap kullanın yazıyor. Başka bi hesap yok daha önce başvurulan bir hesap vardı onu kapattık.

TurkCoder.NET adresindeki sitenizi AdSense'e bağlayamıyoruz. Lütfen aşağıdaki şartların sağlandığından emin olun:

• Siteniz AdSense Program Politikaları'na uygun olmalı
  • Başka bir AdSense hesabınız olmamalı. Kişi başına yalnızca bir hesaba izin veririz. Başka bir AdSense hesabınız varsa yenisini kullanmak için lütfen bu hesabı kapatın

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bu işi öğrenmek için başvurunun onaylanmasını gerçekten istiyoruz, dediğiniz gibi açılır menüleri kaldırdık, popup tarzında olan çerez bildiriminide kaldırıp footera şerit halinde yükledik. Tekrar başvurduk bu kez politika ihlali yanısıra tek hesap kullanın yazıyor. Başka bi hesap yok daha önce başvurulan bir hesap vardı onu kapattık.

TurkCoder.NET adresindeki sitenizi AdSense'e bağlayamıyoruz. Lütfen aşağıdaki şartların sağlandığından emin olun:

• Siteniz AdSense Program Politikaları'na uygun olmalı
  • Başka bir AdSense hesabınız olmamalı. Kişi başına yalnızca bir hesaba izin veririz. Başka bir AdSense hesabınız varsa yenisini kullanmak için lütfen bu hesabı kapatın
Tekrar selam,

Baştan beri sorunun kaynağı böylece belli olmuş oldu. Başvuru sahibinin adına farklı bir hesap tespit edilmiş olduğundan bu durum politika ihlali sayılıyor.

Tüm reklam kodlarınızı (otomatik reklam dahil) doğrulama kodlarını kaldırın, Adsense ile hiç alakası olmamış bir yakınınız adına, yine adsense için hiç kullanılmamış bir telefonla doğrulama yaparak, farklı bir internet ve bilgisayar ile (kodları kaldırdıktan 15 gün sonra bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim.) başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Platformumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.

Mahmut Aksoy

Üye
Üye
19 Eyl 2022
2
0
1
Yazareser.org sitemle daha önce onay aldım ama reklam tıklamaları yüzünden reklamlar iptal edildi . Şimdi sitedeki içerikleri en baştan yaptım hepsi kendi cümlelerim çalıntı içerik yok bunları söyleme nedenim şu bana sürekli politika ihlali diyor ama bildiğim kadarıyla görünür bir politika ihlali yok lütfen yardımcı olur musunuz . Yeni başvuru yaptığım hesap farklı , daha önceki hesabımı kökten direkt sildim yinede acaba daha önceki iptal olma nedeni şimdi onay almama engel olabilir mi ?

Mahmut Aksoy

Üye
Üye
19 Eyl 2022
2
0
1
Tekrar selam,

Baştan beri sorunun kaynağı böylece belli olmuş oldu. Başvuru sahibinin adına farklı bir hesap tespit edilmiş olduğundan bu durum politika ihlali sayılıyor.

Tüm reklam kodlarınızı (otomatik reklam dahil) doğrulama kodlarını kaldırın, Adsense ile hiç alakası olmamış bir yakınınız adına, yine adsense için hiç kullanılmamış bir telefonla doğrulama yaparak, farklı bir internet ve bilgisayar ile (kodları kaldırdıktan 15 gün sonra bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim.) başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Platformumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.
Daha önce reklam onayı aldığım bir hesabım vardı sonra reklamlara fazla tıklama sonucu iptal oldu şimdi yeni bir hesap açtım eski google hesabımı da sildim yine de yeni hesabımla onay almama engel olur mu çünkü sürekli politika ihlali diyor .

Kiyonamari

Üye
Üye
6 Kas 2022
6
0
1
Merhaba,

Otomatik reklam kodunuzu kaldırmışsınız. Reklam yerleşimi politikalarını ihlal eden açılır menüleri görmekteyim. Popup pencere varsa (çerez kabul, duyuru, onay vb) onları da kaldırmanızı öneriyorum. Footer a şerit şeklinde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca içeriklerinizde yayıncı politika ihlali unsurları var mı tam olarak kontrol etmek için vaktim olmadı. Yayıncılar, Google Yayıncı Politikaları'nı ihlal eden içeriklerin bulunduğu sayfalara AdSense kodu yerleştiremez. Buna uymadığınız takdirde, hesaplarınız askıya alınabilir veya feshedilebilir.

Yayıncılar, içerikleri Google Yayıncı Kısıtlamaları kapsamında olan sayfalara AdSense kodu yerleştirebilir. Ancak bu içeriklerin reklam alma olasılığı, diğer kısıtlanmayan içeriklere göre daha düşük olur.

Trafik durumunuz yapay değilse aslında iyi görünüyor. Almış olduğunuz hatanın içeriği nedir?
Hocam merhabalar. 6 aydır onay almak için uğraşıyorum fakat alamıyorum. Politika ihlali bulundu hatası alıyorum. Çözdüğümü düşünüyorum gönderiyorum aynı hata yeniden geliyor. Sizden ricam sitemi kontrol etmenizi ve nerede hata yaptığımı bana söylemenizi istiyorum lütfen hocam
Site adresi: fikrimsenin.net