"AdSense Program Politikaları'na uyduğundan emin olun." diyor ama çözemiyorum bir türlü

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Besim

Üye
Üye
22 Şub 2020
17
7
3
Sitemiz daha önce adsense e kayıtlı ve reklam yayını yapıyordu. Kardeşim siteleri filtreliyim derken adsense panelinden yanlışlıkla sitelerimizden birini sildi. bir dakika sonra başvuru yaptım ve red edildi. Birkaç defa daha başvurdum ve red edilip 1 ay ceza aldım. 1 aylık süre doldu tekrar başvurdum yine red edildim. Kaldırdım başvuruyu dün yeniden kurulum yaptım kodları siteye yeniden entegre ettim. Bu sabah yine red edilmişim. Sitemize hergün 10-20 arası özgün makale girişi yapılıyor. Aldığım red mailini ve paneldeki bildirimi ekte paylaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Web sitemiz: www.dogukaradenizhaberajansi.com

Ekli dosyalar

• adsense mail.JPG
    adsense mail.JPG
    68.2 KB · Görüntüleme: 2
  • adsense panel.JPG
    adsense panel.JPG
    62.1 KB · Görüntüleme: 2

BuhranGeldi

Üye
Üye
31 Tem 2019
22
8
3
İşin uzmanı değilim fakat bildiğim kadarıyla bilgi vereyim.

Sitenizde gizlilik politikası, kullanım şartları sayfalarını göremedim. Bu sayfalar olmalı. Künye sayfanız boş görünüyor. Diğer haber sitelerine bakıp, örnek alarak doğru bilgilerle doldurmanızı öneririm.

Besim

Üye
Üye
22 Şub 2020
17
7
3
Gizlilik politikası ile ilgili siteye ilk girişte uyarı geliyor. Künye sayfasındada görsel ve bir cümlelik yazı var.

Gizlilik politikasını sabit sayfa yapıp künyeyi daha detaylı mı yazmam gerekiyor.

BuhranGeldi

Üye
Üye
31 Tem 2019
22
8
3
Google bu sayfaları olması gerektiği şekilde görmek istiyor. Örnek siteleri inceleyerek, düzenlemenizi öneririm.

Bir de @Yusuf ERGİŞİ 'nin hemen aşağıda link verdiğim yazısındaki Adsense için uygunluk koşulları kısmını inceleyin.

Gizlilik politikası ile ilgili siteye ilk girişte uyarı geliyor. Künye sayfasındada görsel ve bir cümlelik yazı var.

Gizlilik politikasını sabit sayfa yapıp künyeyi daha detaylı mı yazmam gerekiyor.

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Besim

Üye
Üye
22 Şub 2020
17
7
3
Google bu sayfaları olması gerektiği şekilde görmek istiyor. Örnek siteleri inceleyerek, düzenlemenizi öneririm.

Bir de @Yusuf ERGİŞİ 'nin hemen aşağıda link verdiğim yazısındaki Adsense için uygunluk koşulları kısmını inceleyin.

Merhaba,
Bütün makaleleri ezberledim artık sitemi incelediğinizde muhtemelen sizlerde bir sorun göremeyeceksiniz. günlük 1000-2000 arası görüntülenme alıyor sitem. Alexa değerim 5 bin civarı. Yusuf Beyin bütün yazdıklarınıda okudum ve uyguladım. Rica etsem birde siz göz atabilir misiniz siteme gözünüze çarpan birşey var mı diye. dogukaradenizhaberajansi.com

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@Besim merhaba,

Size yanıt iletmiştim :)

Sitenizdeki gördüğüm hataları incelemenizi ve gidermenizi rica ediyorum.