Adsense Red Alma Sebebim Ne Olabilir?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

peyotef

Üye
Üye
8 Şub 2020
2
2
3
selam arkadaşlar kendime bir tane program indirme sitesi açtım fakat sitede paylaştığım programlar warez, cracklenmiş vb. şeklinde değil resmi sitelerden indirilen dosyayı paylaşıyorum fakat adsense başvurduğumda red mesajı aldım mesaj içeriği ise aşağıdaki gibi sizce tam olarak ne anlama geliyor sitemin neresinde eksiklik var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benle aynı türde program paylaşımı yapan bu site adsense alabilmiş benim alamama sebebim nedir bilmiyorum. benim site adresim ise Lisanslı Program indir | Tiklaveindir.com şeklinde. dönüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
selam arkadaşlar kendime bir tane program indirme sitesi açtım fakat sitede paylaştığım programlar warez, cracklenmiş vb. şeklinde değil resmi sitelerden indirilen dosyayı paylaşıyorum fakat adsense başvurduğumda red mesajı aldım mesaj içeriği ise aşağıdaki gibi sizce tam olarak ne anlama geliyor sitemin neresinde eksiklik var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Benle aynı türde program paylaşımı yapan bu site adsense alabilmiş benim alamama sebebim nedir bilmiyorum. benim site adresim ise Lisanslı Program indir | Tiklaveindir.com şeklinde. dönüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhaba @peyotef ,

Talebinizi resmi olarak değerlendirmeye almam için, buradan aynen buraya ilettiğiniz gibi iletebilir misiniz? Ayrıca adsense için kullandığınız eposta adresinizi ve yayıncı kimlik numaranızı da eklemenizi rica ediyorum.

Bu arada örnek olarak gösterdiğiniz x site de reklam yerleşimi politikaları da mevcut. Çok daha önce onay almış ve yapıyı değiştirmiş olabilir. Bu tür siteleri Google Bot zaman zaman tarıyor ve reklam sunumunu durduruyor. Dilerseniz siz de bildirebilirsiniz.

İyi dileklerimle,

• Beğen
Tepkiler: peyotef