Adsense Red

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

fbdogmus

Üye
Üye
4 May 2020
3
0
1
Merhabalar Adsense Türkiye ailesi,

15 Nisan tarihinde kendi branşım ile alakalı kurduğum ders etkinlik siteme belirli düzey içerik ekledikten sonra adsense başvurdum. 2 defa korona virüs nedeniyle incelenmeden red geldi. Tekrar başvurdum lakin bu sefer " Değerli İçerik: Toplama Envanter" uyarısı verdi. Bazı içeriklerde eklenti ile deneme sınavı olup yazı 40-50 kelime olduğu için yoast uyarı veriyordu. Bunu düzeltmek için denemelere aynı metinleri eklemiştim belirli düzey kelimeye çıksın diye onları şimdi bu uyarıyı alınca tekrar düzelttim. Yine denemelerde ve bazı içeriklerde aynı resim kullanıyordum hepsini tekrar değiştirdim.

Sizce başvurumu tekrar yaparken daha nelere dikkat etmeliyim. Forumda yeniyim bi kaç konu gezdim konu ile ilgili yetkin kişiler olduğunu gördüm. Ricam sitemi inceleyip bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum tavsiye ve önerileriniz için.

Son düzenleme:

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Sitenizi incelediğimde bazı hatalar buldum görmediğim hatalar varsa diğer arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
İçerik başlıkları ve içerik düzeni, görseller vb, düzenli ve farklı olması gerekir.
Arama motorların görsellerde sitenizi daha iyi tanıyabilmesi için gerekli olduğunu ve aynı görsellere sahip olan içerikler arama sonuçlarında çıkmayacağını belirtmek isterim. Ayrıca organik trafiğinizi fazlasıyla etkileyecektir.

Günümüzde yaşanan salgınlık nedeniyle gerekli birimler kısıtlı çalışmaktadır ve bu nedenle başvuru yapmamanızı öneririm.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: Mr.Nobody

fbdogmus

Üye
Üye
4 May 2020
3
0
1
İncelemeniz için teşekkür ediyorum. Resimler etkinlik ve deneme konularına sabitti lakin hepsini değiştirdim ayrı isimler ayrı yazılarla yeniledim. Başlıklar lgs deneme sınavı 1-2-3 diye gitmek zorunda buna pek farklı isim verilmez. Tekrar başvuru yapsam 1 2 ay başvuramayacak şekilde engellerler mi onu merak ediyorum açıkçası

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Hayır. Ancak red. sonrası veya düzeltilmesi gereken sorunları düzeltmeden tekrar üst üste başvuru yapmak AdSense tarafından hoş karşılanmaz ve onay alma oranınız düşer. Bu yüzden AdSense tarafından size belirtilen açıklamarı düzeltmeniz gerekir. ;)

fbdogmus

Üye
Üye
4 May 2020
3
0
1
Valla tahmin edebildiğim her şeyi değiştirdim. Eklediğim yerleri sildim resimleri düzelttim. Ama genel olarak standart olması gereken şeyler var bunlardan kopya içerik verirse sıkıntı olur. Örneğin 8. Sınıflar için Zekat ünitesi var. Zekatla alakalı her şey standarttır. İnşallah bu tarz şeyler değerlendiriliyordur :)