Adsense Reklam Gözükmiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar, @zibidix1 arkadaşıma teşekkür ederek eklemek isterim.
Blogunuzda:
Reklam göstermek için AdSense'e kaydolma
  1. Blogger'da oturum açın.
  2. Sol üstte, Aşağı oku
    tıklayın.
  3. Reklam yayınlanmasını istediğiniz blogu tıklayın.
  4. Soldaki menüde Kazanç'ı tıklayın.
  5. AdSense'e kaydol'u tıklayın. Düğmeyi görmüyorsanız blogunuz AdSense için uygun olmayabilir. Nedenini öğrenmek için AdSense uygunluk listesini gözden geçirin.
  6. Forma Google Hesabı bilgilerinizi girin veya yeni bir hesap oluşturun.
Not: Başvurunuzun incelenmesi en az 48 saat sürebilir.

Bu şekilde başvuru yapmanız gerekiyor. Daha sonra hesap yükseltmesi yapabilirsiniz tabi alanadı.com gibi domaine sahipseniz.

Hatırlatma: Blogunuz için adsense başvurusu yapmak için en az 6 aylık blogunuzun yaşı olması gerekiyor.

İyi günler dilerim

Saygılarımla,

Mübariz Zülfiqarov

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

Azizrozyyew

Üye
Üye
4 May 2019
11
0
1
Siz beni anlamadınız ben blogspot ile değil blogspot siteme baglı olan alan adi ile adsense başvurusu yaptım sitem incellendi ve onay verildi şu an adsensede siteler kısmındada sitem gözükiyor ama reklam eklememe ragmen reklam göstermiyor kafam karıştı şimdi ben hem domain adi hemde blogspot hesabımı adsense onaylatmami gerekiyor? zatten domain adim blogspota baglı oldugu için doal olarak onaylanan sitede blogspot olmasi gerekiyor

Azizrozyyew

Üye
Üye
4 May 2019
11
0
1
Anlayan birisi yardım edebilirmi lütfen son yazan kışı çocukça açıklama yapmışsınız kusura bakmayın öyle düz yaziyi kopyalayıp atmışsnz ben burda yazdıklarıma bı bakın doğru düzgün çözüm arıyorum burası destek sitesimi yoksa ne ?

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Anlayan birisi yardım edebilirmi lütfen son yazan kışı çocukça açıklama yapmışsınız kusura bakmayın öyle düz yaziyi kopyalayıp atmışsnz ben burda yazdıklarıma bı bakın doğru düzgün çözüm arıyorum burası destek sitesimi yoksa ne ?
Merhabalar, Çocukca olması tamamen sizin şahsi düşünceniz. Fakat, belirtdiğim adımlar doğru ve resmi makalede var olan adımlar. :)

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Merhaba suanki sorundan bahsediyorsaniz genel sorundur efendim kısa süreliğine açilacagini ümit ediyorum