Adsense reklam kisitilmasi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

karsamet

Üye
Üye
23 Ağu 2020
7
1
3
Merhaba dun gece biri siteme trafik göndermiş siteme saldırmişlar sabah
bana adsense mail gönderilmiş reklamlarinin kisitlandi diye
Ama işin ilginç tarafi reklamların hala cikiyor . Bunun sonu ne olacak her gelen siteme saldirsa kisitlamami yiyeceğim nasıl önleyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Osmantalha4545

Üye
Üye
2 Kas 2020
11
6
3
Ama işin ilginç tarafi reklamların hala cikiyor . Bunun sonu ne olacak her gelen siteme saldirsa kisitlamami yiyeceğim nasıl önleyebiliriz
Bendede aynı durum var. 37 gündür kısıtlama var ancak dün akşam reklamlarım gözükmeye başladı. Ama hala Adsensede kısıtlama uyarısı duruyor ?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba arkadaşlar,

Geçersiz tıklamaların sitenize gelen bir ziyaretçiden kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorsanız sitenizin günlüklerinde şüpheli etkinlikler olup olmadığını incelemenizi ve bulduklarınızı bize bildirmenizi öneririz. Bu bilgiler sorunları çözmemize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, Şartlar ve Koşullarımızda belirtildiği gibi, Google hangi etkinliklerin geçersiz tıklama olduğunu belirlerken kendi karar verme yetkisini kullanır. Sitenizin trafiğini izleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa şu Google arama terimlerini denemenizi öneririz:

• Web yöneticisi kaynakları
  • Web sitesi izleme ve günlük kaydı tutma
  • Site trafiği analizi
Hesabınızı iyi durumda tutmak için ipuçlarımızı ve kurallarımızı da inceleyebilirsiniz.

Son olarak, durumunuzu yakından izleyeceğimizden ve geçerli olduğunu düşündüğümüz tüm tıklamalar ve gösterimlerin hesabınıza gerektiği gibi yansıtıldığından emin olabilirsiniz.