AdSense reklam kısıtlaması

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Merhaba konu açmıştım @Yusuf ERGİŞİ ve diğer hocalarımız cevap vermişti ancak çözüme kavuşamadım ilk baş direct trafiğin organiği geçtiğinden dolayı olduğunu düşünmüş idik ancak organic trafiğim yükseldi yine gelmedi reklamlar. Denilenleri yaptım ancak olmuyor yine.
Not: reklamlar çok nadiren geliyor sonra gidiyor.
1607102276711.png

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Benim hesap banladı ve banlandıktan sonra anladım ki reklamlarlar uğraşmak yanlış, kodu yapıştır ve unut, çok uğraşma. Mühim olan sitenin kalitesi.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

O resmi aldığınız sayfanın tümünü paylaşır mısınız burada. (Son 1 ayın verileri)

Saygılarımla,
Doğukan

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Elbette. Ben de emek veriyordum, sizin ve belki buradaki herkes gibi. Nice geceler uykusuz kaldım, sabahladım. Fakat banı yiyince bir soğuk su içmek lazım geldi. Şimdi uğraşıyorum. Keşke sadece Adsense'ye mecbur kalmasak. Alternatifler var ama Adsense alternatifi değil.
Öyle olmuyor işte hocam emek veriyoruz karşılığını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Elbette. Ben de emek veriyordum, sizin ve belki buradaki herkes gibi. Nice geceler uykusuz kaldım, sabahladım. Fakat banı yiyince bir soğuk su içmek lazım geldi. Şimdi uğraşıyorum. Keşke sadece Adsense'ye mecbur kalmasak. Alternatifler var ama Adsense alternatifi değil.
Evet tekel oldukları için onlara muhtacız :(

• Beğen
Tepkiler: halil