Adsense Reklamları Tıklanmaması

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba siteme ziyaretçi gelmesine rağmen ilk günümde 3 kişi tıkladı günlük tekil ziyaretçi sayısı 250 veya 300 arasında degişiyor. Reklam yerleşimi nasıl olmuş bilginizi paylaşırmısınız.

www.paylasimbankasi.com

Selam Murat ☺️

Mobildeyim, ilk fırsatta ilgileneceğim, bu arada reklam boyutları ve yerleşimi ile ilgili bu makaleyi incelemen faydalı olur 😀

Sağlıcakla kal 👍🏻🙏🏻

• Beğen
Tepkiler: Murat Arıkan

CanDostu

Üye
Üye
28 May 2018
19
26
13
1) İçerik kısmında ilk paragraf üstüne esnek ve kırmızı renkte metin içerikli reklam ekleyin.
2) ilk paragraftan sonra 300*250 metin ve görsel içerikli reklam ekleyin.
3) İçerik ortasına yazı içi reklam ekleyin.
4) İçerik sonundaki bezer yazıların üstü ve altına eşleştirilen içerik reklamı ekleyin.
5) İçerik başlığının üstüne esnek reklam ekleyin.
6) Footer bölümüne eklediğiniz reklamı kaldırın. Footer bölümü ziyaretçinin dikkatini kolay kolay çekmediği gibi bir çok ziyaretçi footer bölümüne kadar sayfayı kaydırmaz.

Benim gözlemlediğim bu şekilde.

Murat Arıkan

Üye
Üye
2 Haz 2018
12
15
3
www.paylasimbankasi.com
1) İçerik kısmında ilk paragraf üstüne esnek ve kırmızı renkte metin içerikli reklam ekleyin.
2) ilk paragraftan sonra 300*250 metin ve görsel içerikli reklam ekleyin.
3) İçerik ortasına yazı içi reklam ekleyin.
4) İçerik sonundaki bezer yazıların üstü ve altına eşleştirilen içerik reklamı ekleyin.
5) İçerik başlığının üstüne esnek reklam ekleyin.
6) Footer bölümüne eklediğiniz reklamı kaldırın. Footer bölümü ziyaretçinin dikkatini kolay kolay çekmediği gibi bir çok ziyaretçi footer bölümüne kadar sayfayı kaydırmaz.

Benim gözlemlediğim bu şekilde.

İçerik reklamları nasıl ekleniyor içerik girerken kodu mu ekliyoruz yazıların arasına

bu arada tavsiyelerinizi yaptım birde böyle bakarmısınız.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

CanDostu

Üye
Üye
28 May 2018
19
26
13
İçerik reklamları nasıl ekleniyor içerik girerken kodu mu ekliyoruz yazıların arasına

bu arada tavsiyelerinizi yaptım birde böyle bakarmısınız.

Hayır dediğim şekilde yapmamışsınız. Gördüğüm kadarıyla wordpress kullanıyorsunuz. Adsense reklamlarını dediğim şekilde koymanız için kullandığınız temanın kodları arasına koymanız lazım. Örneğin içerik başlığının üstüne koymanız için temanın header bölümünde uygun yere kod koymanız lazım.

Eğer kod bilginiz yoksa, çeşitli adsense için wordpress eklentileri mevcut. Bahsettiğim eklentilerden biri Ad Inserter. Eklentiyi kurduktan sonra reklam kodunu göstermek istediğiniz şekilde ayarlıyorsunuz. Şayet eklentiyi kullanamazsanız, Google'da eklenti kullanımı hakkında arama yaparsanız birçok anlatım bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
en son bu şekil yaptım reklam yerleşimi kontrol edermisiniz politikaya uygunsuzluk yoksa bu şekil bırakacagım

Değerli arkadaşlarım CanDostum ve Cihat sizlere teşekkür ediyorum. Katkılarınız sayesinde bir çok AdSense kullanıcısını aydınlattığınız için sizlere müteşekkirim. Evet Murat siteni ziyaret ettim ve oldukça başarılı, CanDostumunda dediği gibi yazı içi reklam birimlerinide kullanmanda kazanç olarak fayda var. Herhangi bir sorun yaşarsan buralardayız :)

İyi dileklerimle