Adsense Reklamlarım Yok Neden?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mustafaxd123

Üye
Üye
1 Nis 2019
18
13
3
Benim ihlallerime baktığımda ihlal olarak hiç bir sorun yok baktım çoğu kişide bu sorun varmış ancak benimle benzer sitesi olan arkadaşımda var bende yok sebebini öğrenebilir miyim acaba??

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Güncelleme var bendede reklamlar gozukmuyor sanki kendim kaldirmisim gibi :) beklemekten baska care yok , Hurriyet gazetesinde bile yaziyor google haberi bugun paylasilmis . Bu google niye boyle anlamis degilim hep bir sorun.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Google tarafından yapılan açıklamayı sizlerle paylaşıyorum:

Google, reklamverenlere, yayıncılara ve AdSense kullanıcılarına yönelik deneyimi korumak ve geliştirmek için tedbirlere sürekli yatırım yapmaktadır.

Trafiğinizin kalitesini doğrulayamadığımız için, reklam sunumunuz şu anda sınırlı. Trafik kalitenizi değerlendirmeye devam ederken siteleriniz veya uygulamalarınız Google’dan daha az talep görebilir.

Geçersiz trafiğin nasıl önleneceği ve trafik kalitenizin nasıl iyileştirileceği hakkında bilgi edinmek için lütfen Geçersiz Trafik konusundaki yardım merkezimize bakın.

Yani Google trafik kalitesini doğrulayamadığı yayıncılarda reklam sunumunu durdurdu. Organik trafik sağlanıncaya kadar maalesef reklam gösterimi olmayacaktır.

Ek olarak internet sitelerinizin linkini alabilir miyim?

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Selam arkadaşlar,

Google Analytics den trafik durumunuzu kontrol edin, organic search durumu ilk sırada olmalıdır. Değilse ilk sıraya almak için seo çalışması yapın, trafik kaynaklarınızı iyi durumda tutmanın yollarını araştırın,
Adsense Türkiye destek Ekibi
Barış

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir
B

Batuhan Aksoy

Misafir
Selam arkadaşlar,

Google Analytics den trafik durumunuzu kontrol edin, organic search durumu ilk sırada olmalıdır. Değilse ilk sıraya almak için seo çalışması yapın, trafik kaynaklarınızı iyi durumda tutmanın yollarını araştırın,
Adsense Türkiye destek Ekibi
Barış
Mesela organik search durumu ilk sırada olduktan sonra minumum 50 kişi bile bir trafik olarak sayılıyormu adsensede ? Örnek vermek gerekirse 50-100 arasındaki siteler için adsense olumsuzmu olumlumu ? Barış bey çoğu gazete sitelerinde bile reklam gözükmemekte ?

Barış Savran

Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Organik olsun sorun olmaz gazete sitelerinde bir genellik çünkü Hazir ekliyorlar Ana sayfaya Organic olmuyor direch oluyor

Barış Savran

Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Google da örneğin a Gazetesi yazacak A gazete basacak bu organik trafik

Son düzenleme:
B

Batuhan Aksoy

Misafir
Anladım Barış Hocam , teşekkür ederim cevabın için. Reklamstore geçme zamanımız gelmeye başlıyor bizim :) 1 ayda 123124124 güncelleme ve 12412515215 reklam gösterilmemesi.