AdSense Şartları kabul edemiyorum?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

kgunlu

Üye
Üye
18 May 2019
3
0
1
AdSense Şartlar ve Koşulları güncellendi. AdSense'i kullanmaya devam etmek için lütfen yeni şartları kabul edin.
Adsenseye giriş yaptığımda yukarıdaki mesajla başlayan bir şartları yazısı çıkıyor ama kabul et butonu yok bir kaç tarayıcı denedim çerezleri temizledim 1 haftadır googlede araştırıyorum bulabildiğim tüm çözüm önerilerini denedim olmuyor bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olabilecek bana ?

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Sorunun kaynağı Adsense hesabınıza kayıtlı biri yönetici adres olmak üzere 2 farklı adres bulunmasındandır.
Önemli olan yönetici adresi ile login olup şartları oradan kabul etmektir. Yönetici (Patron) şartları kabul etmezse, çalışan ne yapsın mantığı ile yapılmıştır bu olay.
Yönetici adresi girdiğinizde kabul etme butonu çıkıyor yoksa sizin girdiğiniz user accountudur. Kabul et butonu çıkmaz, yönetici kabul edene kadar.
Yönetici adresin şifresini hatırlamıyorsanız e-posta adresimi hatırlamıyorum seçeceğinden telefon numaranızı girerek
(tabiki eğer daha önce bu adrese telefon numaranızı kaydettiyseniz)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

kgunlu

Üye
Üye
18 May 2019
3
0
1
Barış bey yönetici falan atamadım uzun zamandır bu hesabı bu eposta ile kullanıyordum