Adsense site içeriğime ulaşamıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

meta

Üye
Üye
15 Mar 2020
9
3
3
Sitemde 26 adet özgün yabancı içerik mevcuttur adsenseye ilk başvurumda sitenize ulaşılamadı diye mail geldi sitem blogger üzerinden domain alınıp yönlendirdim siteme https://emergency-health.com şu şekilde ulaşılamıyordu dns ayarlarını düzeltip yeniden başvurdum gelen ikinci mailde yine
Yeterli içerik bulunmadığından, https://emergency-health.com adresindeki sitenizin AdSense'e hazır olmadığı görünüyor.
Endişelenmeyin! Size yardım etmek için buradayız. AdSense'e yeniden başvurabilmek için mükemmel içerikler ve kullanıcı deneyimi sunma konusunda bilgi edineceksiniz. söylüyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Sitemde adsensenin istediği içerikler fazlasıyla var

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Blogger altyapısına sahip siteler AdSense başvurusunu kendi özel alanından yapmaları, ve site uygun ise kabul edilmektedir.
Blogger'ın kendi özel alan adını kullanarak başvurmanız daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca sitenizi kendi diliniz de olması ve size ait özgün içeriğinizi oluşturmanızda fayda var.
Kendi görüşümü söylemem gerekirse kabul edilme ihtimaliniz yok diyebilirim.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: gugilabla

meta

Üye
Üye
15 Mar 2020
9
3
3
Merhaba,

Blogger altyapısına sahip siteler AdSense başvurusunu kendi özel alanından yapmaları, ve site uygun ise kabul edilmektedir.
Blogger'ın kendi özel alan adını kullanarak başvurmanız daha mantıklı olacaktır.

Ayrıca sitenizi kendi diliniz de olması ve size ait özgün içeriğinizi oluşturmanızda fayda var.
Kendi görüşümü söylemem gerekirse kabul edilme ihtimaliniz yok diyebilirim.

Saygılarımla,
Sezgin
En az 6 ay geçme kuralı doğrumu peki ? yoksa yeterli özgün içerik girdikten sonra başvuru gönderebilirmiyiz

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Evet. 6 ay sonunda kazanç elde etme aktif hale gelecek ve oradan başvuru yapabilirsiniz.
Ayrıca bir avantajı var diğer siteler de olduğu kadar onay için bekleme yoktur.
En az 2 ile 3 gün sürebilmektedir. Ancak siteniz de politika ihlali varsa biraz daha süre uzayabilir.

• Beğen
Tepkiler: gugilabla

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Sezgin'in cevabına ek olarak,

Başvurunuzu Blogger paneli üzerinden mi yaptınız yoksa site linki ile adsense.com üzerinden mi yaptınız?

Saygılarımla,
Doğukan