Adsense Site onayı(Son)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Emre60

Üye
Üye
9 Şub 2021
25
4
3
Merhaba arkadaşlar tükenmişliğimin son zamanlarını yaşıyorum. Artık bu hayalide yakın zamanda bırakabilirim. Nedeni adsense'nin bana hiçbir cevap vermemesi destek forumlarındaki arkadaşlarımızında sorunlarıma saçma sapan çözümler bulması. Sorunuma gelecek olursak ben bir site açtım ve bu siteyi 4 ocak 2021 tarihinde adsense onayına gönderdim. Bana hala bir geri dönüş yapılmamakta. Yapılacağını da artık sanmıyorum. Forumdan konuştuğum birkaç arkadaşın hesabı onaylanmış. Anlamadığım bir şekilde benim hesabım askıda falan mı kaldı neredeyse 2.5 ay olacak. Sitemde bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Olsa neden google botları gelip sitemi indekslesin. Trafik desen sosyal medya hesaplarımdan hatta google üzerinden gelen bile trafiğim var. Az ama bir akış sağlanıyor. Her şey tamam ama gelin görün ki hala bekliyorum . Adsense bana cevap verse tamam diyeceğim sitende şu hatalar var ondan dolayı kabul etmiyoruz deseler tamam haklılar diyeceğim. Ama yok yani bir cevap. Sadece sol paneldeki menüler buğulu bir haldeydi şuan açık ama sadece ödemeler kısmım tıklanabiliyor.(buda olalı 1 ay oldu) Diğer yerlerde hala siteniz hazır duruma getiriliyor demektedir. Bunun hakkında düşüncesi dahi olanları yoruma bekliyorum bir akıl verin aklıma yapacak bir şey gelmiyor artık :)

site: Motorcu Tayfa

• Beğen
Tepkiler: Serkan8733

Serkan8733

Üye
Üye
23 Mar 2021
14
4
3
srknsorucevap.blogspot.com
Yani süpersin...bire bir yaşadığım durumu dile getirmişsin anlattığından ne bir fazla ne bir eksik aynı durumdayım. Sonuçta farklı değil ama sana yine saçma sapan da olsa dönüş yapmışlar ben de o da olmadı hiçbir cevap alamadım :) kendim yazıp kendim okuyorum hayırlısı bakalım. Allah uzman arkadaşların da yardımcısı olsun canları sağ olsun ne diyeyim artık :)))

Emre60

Üye
Üye
9 Şub 2021
25
4
3
Ben aldım onayı kardeşim sıkıntısı blogspot tabanlı olmasi ne kadar iyide olsa siten blogspot olunca biraz geç dönüyorlar. Destek ekinininde yardimiyla 10 gün gibi bir sürede aldım diğer arkadaşlara kolay gelsin destek ekibinden yardım alın ciddi anlamda yardım etmeye çalışıyorlar ellerinden geldiğince çok fazla mesaj atan insan olduğu için geç cevap veriyorlar sadece.

Serkan8733

Üye
Üye
23 Mar 2021
14
4
3
srknsorucevap.blogspot.com
Ben aldım onayı kardeşim sıkıntısı blogspot tabanlı olmasi ne kadar iyide olsa siten blogspot olunca biraz geç dönüyorlar. Destek ekinininde yardimiyla 10 gün gibi bir sürede aldım diğer arkadaşlara kolay gelsin destek ekibinden yardım alın ciddi anlamda yardım etmeye çalışıyorlar ellerinden geldiğince çok fazla mesaj atan insan olduğu için geç cevap veriyorlar sadece.
Teşekkür ederim kardeşim bilgi için. hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar. Haklısın blogspot olduğu için geç oluyor ama yaklaşık 4 yıllık bir site başlarda çok üzerinde durmadım ama uzun zamandır düzeni oturttuk hayırlısı bakalım dediğin gibi destek ekibinden de yardım istedim ama henüz dönüş yapmadı sanırım benim gibi çok insan yardım istiyor inşallah bize de bir gün sıra gelir :) senin adına sevindim bol kazançlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

Emre60

Üye
Üye
9 Şub 2021
25
4
3
Teşekkürler dostum gel gorki onaydan sonrada bazı şeyler öğreniyorsun vergi 😂 onceden böyle çok takilmiyormus bilinmediği için ama şuan bilmeden çekenler elbet bir gün vergi cezası yerler dikkatli olalım. Sonradan başımız ağrımasın

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Arkadaşlar vergi konusunda dikkat edin. Cezası elde ettiğiniz kazançtan çok fazla olur :)

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Artık korktum ben bu işten.. Zaten sanırım benim site onaylanmayacak bu zamana kadar haber çıkmadı. Bundan sonra da uğraşmayayım pes ettim :) ben kendi öğrencilerime soru hazırlar onlarla paylaşırım artık :)
Sitenize baktım. Biraz eksikleri mevcut. O eksikleri gidermenizi öneririm onay için :)

Merhaba arkadaşlar tükenmişliğimin son zamanlarını yaşıyorum. Artık bu hayalide yakın zamanda bırakabilirim. Nedeni adsense'nin bana hiçbir cevap vermemesi destek forumlarındaki arkadaşlarımızında sorunlarıma saçma sapan çözümler bulması. Sorunuma gelecek olursak ben bir site açtım ve bu siteyi 4 ocak 2021 tarihinde adsense onayına gönderdim. Bana hala bir geri dönüş yapılmamakta. Yapılacağını da artık sanmıyorum. Forumdan konuştuğum birkaç arkadaşın hesabı onaylanmış. Anlamadığım bir şekilde benim hesabım askıda falan mı kaldı neredeyse 2.5 ay olacak. Sitemde bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Olsa neden google botları gelip sitemi indekslesin. Trafik desen sosyal medya hesaplarımdan hatta google üzerinden gelen bile trafiğim var. Az ama bir akış sağlanıyor. Her şey tamam ama gelin görün ki hala bekliyorum . Adsense bana cevap verse tamam diyeceğim sitende şu hatalar var ondan dolayı kabul etmiyoruz deseler tamam haklılar diyeceğim. Ama yok yani bir cevap. Sadece sol paneldeki menüler buğulu bir haldeydi şuan açık ama sadece ödemeler kısmım tıklanabiliyor.(buda olalı 1 ay oldu) Diğer yerlerde hala siteniz hazır duruma getiriliyor demektedir. Bunun hakkında düşüncesi dahi olanları yoruma bekliyorum bir akıl verin aklıma yapacak bir şey gelmiyor artık :)

site: Motorcu Tayfa
Bu arada siteniz için https'i etkinleştirmenizi öneririm.