Adsense Site onayı(Son)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Serkan8733

Üye
Üye
23 Mar 2021
14
4
3
srknsorucevap.blogspot.com
Doğukan Bey size özelden de yazdım buradan konu da açtım. Ama cevap alamadım. İsyan etmiyorum yanlış anlamayın :) sizi de anlıyorum yoğunsunuz elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz takip ediyorum cevaplarınızı. Adsense onayı konusunda uzun zamandır birkaç ay önce başvuru yapmıştım ama hala beklemedeyim bakalım hayırlısı artık :)

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Doğukan Bey size özelden de yazdım buradan konu da açtım. Ama cevap alamadım. İsyan etmiyorum yanlış anlamayın :) sizi de anlıyorum yoğunsunuz elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz takip ediyorum cevaplarınızı. Adsense onayı konusunda uzun zamandır birkaç ay önce başvuru yapmıştım ama hala beklemedeyim bakalım hayırlısı artık :)
Konunuzda birkaç öneri sıraladım onları uygulayıp 3 hafta civarı daha bekleyin. Yine cevap alamazsanız şuradan Adsense ekibiyle iletişime geçmeyi deneyin: Connexion : comptes Google

Özel konuşma açtıysanız maalesef özel konuşmaları pek kontrol edemiyorum. Çok fazla var. Hepsini kontrol etmeye kalkışsam çok uzun sürerler :)

Serkan8733

Üye
Üye
23 Mar 2021
14
4
3
srknsorucevap.blogspot.com
Artık korktum ben bu işten.. Zaten sanırım benim site onaylanmayacak bu zamana kadar haber çıkmadı. Bundan sonra da uğraşmayayım pes ettim :) ben kendi öğrencilerime soru hazırlar onlarla paylaşırım artık :)
Konunuzda birkaç öneri sıraladım onları uygulayıp 3 hafta civarı daha bekleyin. Yine cevap alamazsanız şuradan Adsense ekibiyle iletişime geçmeyi deneyin: Connexion : comptes Google

Özel konuşma açtıysanız maalesef özel konuşmaları pek kontrol edemiyorum. Çok fazla var. Hepsini kontrol etmeye kalkışsam çok uzun sürerler :)
Çok teşekkür ederim:) haklısınız yoğunsunuz ve elinizden geldiğince destek oluyorsunuz biliyorum takip ediyorum cevaplarınızı.. Önerilerinizi dikkate alıp gerekli düzeltmeleri yapacağım sonrasında hayırlısı olsun artık. Tekrar teşekkür ederim ilginiz öneriniz için...

• Sevdim
Tepkiler: Doğukan Demir