Adsense site yükseltmesi hakkında Bakar mısınız lutfen

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

prognostic

Üye
Üye
6 Eki 2018
2
2
0
Merhabalar.Ben yaklaşık 1 ay önce blogger dan com adresine geçiş yaptım.Sitemdeki reklamlar kayboldu.Bunun üstüne site yükseltme talebinde bulundum tekrar reklamları alabilmek için.Yaklasik 3 gün de geri dönüş yaparız dendi ama 3 hafta oldu hala cevap yok.Ayrica özel mail attım adsense e ona da cevap gelmedi.Neden böyle başka ne yapabilirim bilemiyorum.Yardimci olursanız çok sevinirim

www fizyolojiktibbibilgiler.com

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar.Ben yaklaşık 1 ay önce blogger dan com adresine geçiş yaptım.Sitemdeki reklamlar kayboldu.Bunun üstüne site yükseltme talebinde bulundum tekrar reklamları alabilmek için.Yaklasik 3 gün de geri dönüş yaparız dendi ama 3 hafta oldu hala cevap yok.Ayrica özel mail attım adsense e ona da cevap gelmedi.Neden böyle başka ne yapabilirim bilemiyorum.Yardimci olursanız çok sevinirim

www fizyolojiktibbibilgiler.com

Merhaba @prognostic,

Lütfen mobil görünürlük ayarlarınızı gözden geçirin. Şu durumda sitenizi incelediğimde özellikle header alanınızın mobil görünürlükte reklam boyutuna müsait olmadığı ile ilgili sorun yaşadığınızı görüyorum. Bunu düzelttikten sonra sitenizi güncel tutarak tamamen özgün içerikler girmeye devam etmelisiniz. Sitenizi belirli periyotlarda google bot ziyaret ederek inceliyor. Organik trafiğinize de bakıyor. Hesap yükseltme işlemleri de bir nevi baştan adsense başvurusu gibidir. Biraz sabırlı olmanızda fayda görüyorum. Bu durum bir veya bir buçuk aydan fazla sürerse ve olumlu yada olumsuz herhangi bir cevap alamazsanız, bizimle tekrar iletişime geçmeniz gerekecektir. Bir de reklam boyutlarına ilişkin kılavuzu incelemenizi öneriyorum.

İyi dileklerimle

prognostic

Üye
Üye
6 Eki 2018
2
2
0
Merhaba @prognostic,

Lütfen mobil görünürlük ayarlarınızı gözden geçirin. Şu durumda sitenizi incelediğimde özellikle header alanınızın mobil görünürlükte reklam boyutuna müsait olmadığı ile ilgili sorun yaşadığınızı görüyorum. Bunu düzelttikten sonra sitenizi güncel tutarak tamamen özgün içerikler girmeye devam etmelisiniz. Sitenizi belirli periyotlarda google bot ziyaret ederek inceliyor. Organik trafiğinize de bakıyor. Hesap yükseltme işlemleri de bir nevi baştan adsense başvurusu gibidir. Biraz sabırlı olmanızda fayda görüyorum. Bu durum bir veya bir buçuk aydan fazla sürerse ve olumlu yada olumsuz herhangi bir cevap alamazsanız, bizimle tekrar iletişime geçmeniz gerekecektir. Bir de reklam boyutlarına ilişkin kılavuzuincelemenizi öneriyorum.

İyi dileklerimle
Teşekkür ederim cevabınız icin.Eger 1 veya 1 buçuk ayı geçerse iletişime geçeceğim

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ