Adsense sitemde reklamlar göstermiyor.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Tek sayfa siteniz var . Içerik yok. Bu google politikalarına uymuyor. Sitede araştırma yapmadan konu açmayın lütfen 50 tane konu mevcut reklam gösterimi ile alakalı. Eğer organik trafik 1 sırada ise reklam gösterilmiyorsa o zaman konu açın. Eğer ki organik trafik 1 sirada degilse 1 sıraya yükseltmeye çalışın lutfen.

ahmet593695949

Üye
Üye
22 May 2019
9
0
1
Tek sayfa siteniz var . Içerik yok. Bu google politikalarına uymuyor. Sitede araştırma yapmadan konu açmayın lütfen 50 tane konu mevcut reklam gösterimi ile alakalı. Eğer organik trafik 1 sırada ise reklam gösterilmiyorsa o zaman konu açın. Eğer ki organik trafik 1 sirada degilse 1 sıraya yükseltmeye çalışın lutfen.
Sitem daha önceden uyuyordu sitemi silip yeniden yükledim veritabanı yedeğim var.Adsense den politika ihlali bildirimi bekliyordum fakst bir mesaj gelmedi bende böyle bir yola başvurdum.Direct 1. sırada

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Destek ekipleri konuyla ilgilenecektir. En son ki iş yeni adsense hesabi açarsın bir yakının üzerinden. Ona onaylatırsın sorunsuz reklam gösterilir. Eğer ki hesabınız eskiyse tabii. Çoklu hesap açmayı demiyorum kesinlikle.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Google Analytics üzerinde bulunan Trafik kaynakları bölümünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

ahmet593695949

Üye
Üye
22 May 2019
9
0
1
Destek ekipleri konuyla ilgilenecektir. En son ki iş yeni adsense hesabi açarsın bir yakının üzerinden. Ona onaylatırsın sorunsuz reklam gösterilir. Eğer ki hesabınız eskiyse tabii. Çoklu hesap açmayı demiyorum kesinlikle.
Bir tane yazar aldım siteme ve sitelerimde yazı yazdırıyorum.Emlakoyunum sitemde içerik var ama reklam yoktu bugün.Collectfreemoney sitemde reklam gösterimi vardı sabah fakat sitede içerik yoktu neye göre ve nasıl oluyor cidden anlamadım

ahmet593695949

Üye
Üye
22 May 2019
9
0
1
Merhabalar konu ile ilgilenen arkadaşlara bir sorum olacaktı bilenler cevaplayabilir mi?Google organik search olmadığı için reklamları kaldırdı değil mi?Bende adwords te reklam vermeyi düşünüyorum.Verdiğim reklama yapılan tıklamalar organik trafik olarak mı gözükür yoksa farklı şekilde mi?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Organik Search'ın ilk sıraya çıkartmanız gerekmektedir.

Merhabalar konu ile ilgilenen arkadaşlara bir sorum olacaktı bilenler cevaplayabilir mi?Google organik search olmadığı için reklamları kaldırdı değil mi?Bende adwords te reklam vermeyi düşünüyorum.Verdiğim reklama yapılan tıklamalar organik trafik olarak mı gözükür yoksa farklı şekilde mi?
Organik olarak geçmekte.

Bir tane yazar aldım siteme ve sitelerimde yazı yazdırıyorum.Emlakoyunum sitemde içerik var ama reklam yoktu bugün.Collectfreemoney sitemde reklam gösterimi vardı sabah fakat sitede içerik yoktu neye göre ve nasıl oluyor cidden anlamadım
Organik trafiğiniz ilk sıraya çıkınca reklamlarınız gösterime başlar. Organik Search alt sıralara düşünce reklamlarınız durur.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi