Adsense Sitemi Hala İnceleyemedi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

TANNER

Üye
Üye
24 May 2019
19
6
3
şuan için zaten çözse bile nafile kardeşim, dün 10 dan başlayan büyük bir krizle %90 siteler olarak mağdur durumdayız, reklamlar dahi çıkmıyor,
olabilsin sistemde güncellemeler var onlar bitsin senin de meseleye bakarlar İnşALLAH

• Beğen
Tepkiler: ScB

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
Merhaba,

Göz atmak için sitenize girdim ve adsense hesabınız onaylanmış. Politikalara uygun bol kazançlar dilerim. Siteniz de başarılı olmuş bence, logo yanındaki boş alana da reklam koymanızı öneririm. İyi günler diliyorum.

Düzenleme: Sayfayı yenilediğimde logo altında ilk başta çıkmayan bir reklam daha çıktı. Logo yanında duracak şekilde düzenlerseniz hem daha güzel bir görüntü hem de daha fazla verim alabilirsiniz.

ScB

Üye
Üye
1 Ağu 2018
18
10
3
Ankara
Merhaba,

Göz atmak için sitenize girdim ve adsense hesabınız onaylanmış. Politikalara uygun bol kazançlar dilerim. Siteniz de başarılı olmuş bence, logo yanındaki boş alana da reklam koymanızı öneririm. İyi günler diliyorum.

Düzenleme: Sayfayı yenilediğimde logo altında ilk başta çıkmayan bir reklam daha çıktı. Logo yanında duracak şekilde düzenlerseniz hem daha güzel bir görüntü hem de daha fazla verim alabilirsiniz.

Yanıtınız için teşekkür ederim bu sitem için yazmamıştım onaylanmamış sitem için yazdım.

• Beğen
Tepkiler: Vieyc

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
Konuda sitenizi göremeyince profildeki siteniz ile alakalı sandım. Onay sürecinin uzun sürmesi bir çok sebebe bağlı olabilir. Bence bir site reklam göstermek için yeterli kriterleri karşılıyorsa kısa sürede onay alır. Karşılamıyorsa da yine kısa sürede reddedilir. Onay süreci uzun süren siteler için ise şu ana kadar başıma gelen veya gözlemlerimden yola çıkarak, bu siteler gerekli kriterleri karşılamak ve karşılamamak arası kalan siteler oluyor. Adsense siteyi incelediğinde karar vermek yerine beklemeye alıyor ve siteye yapılan güncellemeleri takip ediyor. Bu güncellemeler politikalara uygun ve gerekli güncellemeler ise yeterli seviyeye ulaştığında uzun sürecin sonunda onayı veriyor. Ancak ulaşamadıysa ve yetersiz kaldıysa tekrar reddediyor. Onay süreci uzun olan sitelerin durumlarına baktığımda süreç boyunca yenilikler ve düzenlemeler yapıyorlar ve genellikle onay alıyorlar. Gerekli düzenlemeleri yapmış ve uzun süren bir zaman sonunda yine reddedilmiş olsalar bile daha sonra yaptıkları ufak güncellemeler veya içerik eklemelerden sonra kısa sürede onay alıyorlar.

Tabii ki bunlar yazılı kurallar veya gerekçeler değil. Tamamen kendi onay sürecim ve şu ana kadar forumda karşılaştığım diğer sitelerin durumlarından yola çıkarak bende oluşan düşünceler. Umarım en yakın zamanda onay alırsınız.