Merhabalar Yusuf bey öncelikle burada insanlara verdiğiniz değer ve alakadan dolayı sizlere Teşekkürlerimi iletiyorum. Sizin ilgilenmeniz gerçekten Türkiye adına gurur verici bir şeydir. Ben yeni bir link kısaltma sitesi açtım baya güçlü bir site yani Reklamları neredeyse 10 Youtuber tarafından yapılacak Dünya ortalamasına girmeyi düşündüğüm bir sitedir. Ama maalesef Google sitemi onaylamadı. Kesinlikle temiz içerik kendi yaptığım bir sitedir. İçerisindeki yazılardan tutun Fotolara kadar özenilerek yaptık. Ben ve ekibim Adsense'nin onaylamamasına çok şaşırdık.. Sizden ricam sitemi incelemeniz ve bana yardımcı olmanız.
Wax.pe - Free Url Shortener, Short Link and Earn Money - Wax.pe link kısaltma sitesidir. Kısaltmış olduğunuz linklerden yüksek oranda para kazanabilirsiniz sitesinde, sitenin onaylanmasını engelleyen politika ihlalleri bulundu:
Saygılarımla....
Wax.pe - Free Url Shortener, Short Link and Earn Money - Wax.pe link kısaltma sitesidir. Kısaltmış olduğunuz linklerden yüksek oranda para kazanabilirsiniz sitesinde, sitenin onaylanmasını engelleyen politika ihlalleri bulundu:
- Site devre dışı veya kullanılamıyor
Sitenizin devre dışı olduğunu veya kullanılamadığını fark ettik. Gönderdiğiniz URL'de bir yazım hatası olup olmadığına bakmak için başvurunuzu kontrol etmenizi öneririz. Siteniz çalışır durumda olduğunda başvurunuzu yeniden gönderebilirsiniz. Başvurunuzu yeniden incelemekten memnuniyet duyarız.
Saygılarımla....
Son düzenleme: