Adsense Siteniz Reklam Yayınları İçin Hazırlanıyor.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ALİ ARTTIRICI

Üye
Üye
27 Tem 2019
7
5
3
Alan adım için adsense başvurusunda bulundum sitem henüz 1 haftalık sormak istediğim sitemdeki reklam kodlarım uygun bölümlerde mi? Adsense protokollerine aykırı bir şey var mı? Son olarakta başvuru süreci nedir ne zaman sonuçlanır.

Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Selamlar,

Açılır menü politika ihlalidir. Açılır menüleri kaldırınız. Kodu head tagının altına yerleştiriniz. Ne zaman sonuçlanacağını kimse bilemez, 1 günde sürebilir 1 haftada. 1 ayda.

• Beğen

ALİ ARTTIRICI

Üye
Üye
27 Tem 2019
7
5
3
Google Adsense Politikalarında okuduğum kadarı ile reklamları engellemeyen reklamların üzerine gelmeyen açılır menülerde sıkıntı olmayacağı yönünde bir düşüncem var. eğer bu sebepten red gelirse değiştirmek kolay. Ben bu menülerin sıkıntı yapacağını düşünmüyorum

ALİ ARTTIRICI

Üye
Üye
27 Tem 2019
7
5
3
Selamlar,

Açılır menü politika ihlalidir. Açılır menüleri kaldırınız. Kodu head tagının altına yerleştiriniz. Ne zaman sonuçlanacağını kimse bilemez, 1 günde sürebilir 1 haftada. 1 ayda.

Konu ile ilgili daha öncede dediğim gibi reklamları engellemeyen açılır menüler google adsense programına engel değilmiş. Sitem için başvurum 02.08.2019 günü onaylandı. Sitemi Kurduktan hemen sonra adsense programına başvuru yaptım günlük içerikler girmeye devam ettim ve sonunda 2 haftalık sürecin ardından adsense başvurum onaylandı. Bu durumdan anlaşıldığı gibi sitenin yaşı içerik sayısı yada reklam alanını engellemeyen açılır menülerin engel olmadığını anladık. Yapmanız gereken sadece özgün ve sürdürülebilir içerikli bir site oluşturmak ve biraz zaman ayırmak. Yinede verdiğiniz yanıt için teşekkür ediyorum Kolay gelsin.

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@ALİ ARTTIRICI selam :)

Onay almanıza sevindim. Politikalara uygun bol kazançlar dileriz. Bu arada destek ekibimizden @CetinbasCihat arkadaşımızın ilettiği Reklam Yerleşimi Politikalarına ters düşen durum sizin için risk oluşturuyor. Dikkate alıp almamak tabiki size kalmış :)

Dikkat ederseniz, web sitelerine sadece mobil platformadan yada masa üstü bilgisayarlardan erişim sağlanmıyor. Bir çok farklı çözünürlükteki cihaz ve platformdan reklam sunumu yapıldığı için esnek (responsive) duyarlı reklam birimleri kullanılabilir hale geldi. Dolayısiyle size ekran görüntüsünde aktardığım durumda, kullanıcı menüye tıklamayacakken, yanlışlıkla reklamlarınıza tıklar ve bu durumu Google Bot tespit ederse geçersiz etkinlik oluşur ve hesabınız durdurulur. Siz yinede en doğrusunu bilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum.

Tekrar doğru iletmiş olduğu yanıt için @CetinbasCihat arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• orgu.JPG
    orgu.JPG
    43.7 KB · Görüntüleme: 11
  • Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir