Adsense - Sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

enes3458

Üye
Üye
3 Nis 2019
5
3
3
Merhaba. İyi forumlar. 1 hafta önce bu blog sitesini açtım . Adsense reklam politikalarını vs inceledim ve elimden geldiği kadar sitemi ona göre dizayn ettim. Hakkımda iletişim ve çerezler açıklamasını sayfama ekledim. Genel konular, teknoloji, sağlık, yemek tarifi gibi konuları ele alarak tamamen özgün makaleler çıkarmaya çalışıyorum. Adsense günlerdir sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz yazısı ile karşılıyor beni :) Belkide çok erkenciyim fazla bilmiyorum. Foruma danışmak istedim. Bir an önce ufak ufak emeğimin karşılığını almak istiyorum. Bir bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar, adsense reklam kodlarını sitenize ekledinizmi? ve evet daha çok erken. En az 2 aylık site yaşınız olması uygun olurdu adsense için.

enes3458

Üye
Üye
3 Nis 2019
5
3
3
Merhabalar, adsense reklam kodlarını sitenize ekledinizmi? ve evet daha çok erken. En az 2 aylık site yaşınız olması uygun olurdu adsense için.

Yanıtınız için teşekkürler, adsense reklam kodlarını siteye ekleyebileceğim bir kod yok. sadece blogger.com da kazançlar sayfasında Blog'da reklam göster seçeneği var aktif yaptığımda siteye reklam değil sadece boş bir bölme geliyor içi boş bir reklam yeri diyelim.

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43

enes3458

Üye
Üye
3 Nis 2019
5
3
3
Belirtdiğim linki kontrol edin
Blogger blogunuzda Otomatik reklamlar gösterme - AdSense Yardım

Reklam kodlarının olduğu sayfa için ise
Where to place the ad code in your HTML (Auto ads) - AdSense Help

Bu reklam kodları standartdır. Ve sadece eklerken caa-pub-123567 olan kısma kendi yayıncı kimliğinizi yazın. Kendi yayıncı kimliğiniz adsenseye giris yaptığınızda yukarda link kısmında olur (url)

dediğiniz gibi sadece ca-pub kısmına kendi reklam numaramı yazdım fakat bu sefer yerleşim/gadget ekle kısmında hiçbirşekilde adsense ekleyemiyorum. ekle diyorum hiçbir değişiklik olmuyor önceden oluyordu ekleniyordu fakat boş bir alan açılıyordu içinde reklam olmayan

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
  • Beğen

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba

Sitenizi yeni açmışsınız. Blogger üzerinde oluşturduğunuz sitelerden para kazanmak istiyorsanız sitenizin 6 ay gibi bir süre aktif olması gerekmektedir. Büyük ihtimalle başvurunuz reddedilecektir.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63