Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba, çok eskiden açmış olduğum bir AdSense hesabım var. Fakat yeni yayıncı sözleşmesini onaylayamadığım için, hesabıma erişemiyorum. Bu konu ile @Yusuf ERGİŞİ abi ilgilenirse sevinirim.
Maalesef erişimim yok, daha doğrusu sözleşmeyi bir türlü geçemiyorum. Şöyle ki; AdSense hesabıma iki Google hesabı tanımlıydı. Biri admin, diğeri ise yöneticiydi. Admin olan Google hesabıma erişemiyorum, telefon numarası değişikliği yaptığım için.
Yönetici olarak kullandığım Google hesabımda da sözleşmeyi onaylayamıyorum, doğal olarak her iki türlü de erişemiyorum. Yeni hesap başvurusunda ise mevcut bir AdSense hesabım olduğundan, sürekli olumsuz yanıt veriliyor.
Merhaba, yazacaklarım biraz saçma olacak ama denemekten zarar çıkmaz diyerek bir fikrimi belirteceğim.
Ekranı küçültürek bir de deneyin bakalım. Onay butonu görünecek mi? Genelde Google forumunda yazdıklarımı yayımlayamadığımda ekranı küçültünce yayınla butonu aktif oluyordu. Belki bu yöntem sizin için de işe yarayabilir.
Merhaba, yazacaklarım biraz saçma olacak ama denemekten zarar çıkmaz diyerek bir fikrimi belirteceğim.
Ekranı küçültürek bir de deneyin bakalım. Onay butonu görünecek mi? Genelde Google forumunda yazdıklarımı yayımlayamadığımda ekranı küçültünce yayınla butonu aktif oluyordu. Belki bu yöntem sizin için de işe yarayabilir.
Peki denediniz mi? Ben yanlış hatırlamıyorsam aynı sorun bende de olmuştu. Bu şekilde çözdüğümü hatırlıyorum. Emin de değilim tabii. Çok zaman geçti üstünden. O nedenle size tam bir şey de diyemiyorum.
Denedim evet, sorun tamamen hesaplarda. Birincil hesaba ulaşamıyorum, yönetici olan hesabım ile de sözleşmeyi onaylayamıyorum. Onaylasam zaten herhangi bir sorun kalmayacak. Google, birincil hesap ile sözleşmeyi onaylamamı istiyor, o hesaba da erişemiyorum. Eski telefon numarama kod gidiyor.
aynı sorun bende de var yıllardır, farklı tarayıcı, farklı bilgisayar, laptop, masaüstü, mobil herşey denedim ol-mu-yor. lütfeeennnnnn yardım, blogumu da kullanmak gelmiyor yıllardır içimden