Adsense Telif Haklı İçerik Dmca

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

batuhanqq

Üye
Üye
21 Nis 2018
12
3
3
Batuhan selam,

Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durumdan dolayı üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Genelde telif hakkı ile korunan bir metaryal hesabın sağlığı açısından ciddi tehlike arzeder. İçeriği kaldırmanız bu durumu değiştirmez. Bu durumda ilgili içeriği kaldırdıktan sonra telif hakkı okuluna göz atmanızı öneririm. Ayrıca bu makaleyi dikkatlice inceleyiniz. Değerli arkadaşım Cihata teşekkürler, ilgili alanlardan telif konusuna işaret gösteren sayfaların kaldırılmasında önemli bir konuda size destek olmuştur.

İyi dileklerimle

.

Bilgilendirme için teşekkürler inceledim hocam ama youtuba yönlendiriyor benimki web site . Şuan süreci takip ediyorum herşeyi kaldırdım ama uyarı halen duruyor yabancı kaynaklarda kendiliğinden konu silindikden bir süre sonra düzeldiği söyleniyor ama halen tedirginim :) herhangi bir geri bildirim formu yok yayından kaldırdığımı yazmam için sadece bekliyorum malesef.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Bilgilendirme için teşekkürler inceledim hocam ama youtuba yönlendiriyor benimki web site . Şuan süreci takip ediyorum herşeyi kaldırdım ama uyarı halen duruyor yabancı kaynaklarda kendiliğinden konu silindikden bir süre sonra düzeldiği söyleniyor ama halen tedirginim :) herhangi bir geri bildirim formu yok yayından kaldırdığımı yazmam için sadece bekliyorum malesef.

Endişenizi anlıyorum, zaten ilgili araştırmayı yapmışsınız :) Bu durumda gerekli düzenlemeyi yaptığınız için sadece uyarı kalmışsa zaten indexlendikten sonra sizinde ilettiğiniz gibi sorun düzelecektir. Ama yinede inisiyatiflerinde olduğunu bilmenizde fayda var. Temmenim sorunun çözüme kavuşarak politikalara uygun para kazanmaya devam etmeniz yönünde olucaktır.

Sağlıcakla kalınız :)

.