Adsense uzmanlık barajı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Değerli arkadaşlarım uzun süredir aktif olamadığım için aranızda olamadım. Şu an kaldığım yerden devam ediyorum. Yardımlarınızı rica edeceğim bir konu var. Bronz üyeliğimin sonuna geldim. Hem puan hem de önerilen barajı aştım. Bir sonraki aşamaya otomatik geçemediğimi öğrendim. Topluluk yöneticisi karar veriyormuş. Bundan sonra tamamen olabildiğim kadar aktif olacağım. Sözümü daha önce tutamadım, özür dilerim o yüzden 1 haftadır yoğun bir şekilde çalışıyorum arayı kapatmak için. Bana destek olan insanları mutlu etmek istiyorum.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Değerli arkadaşlarım uzun süredir aktif olamadığım için aranızda olamadım. Şu an kaldığım yerden devam ediyorum. Yardımlarınızı rica edeceğim bir konu var. Bronz üyeliğimin sonuna geldim. Hem puan hem de önerilen barajı aştım. Bir sonraki aşamaya otomatik geçemediğimi öğrendim. Topluluk yöneticisi karar veriyormuş. Bundan sonra tamamen olabildiğim kadar aktif olacağım. Sözümü daha önce tutamadım, özür dilerim o yüzden 1 haftadır yoğun bir şekilde çalışıyorum arayı kapatmak için. Bana destek olan insanları mutlu etmek istiyorum.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Değerli ekip arkadaşım @Arzu Çevikalp ,

Sizi tekrar aramamızda görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Özre gerek olmadığını da bilmeni isterim. Katkılarını her iki platformda da takip ediyorum, kullanıcılara sağladığın katkıların hepimiz farkındayız ve iyi gidiyorsun emin ol. Gerekenlerin yapılması için CM ile bizzat görüşme sağlayacağım. Günlük olarak aktif olman ve en az 5 kullanıcıya destek olman, aynı zamanda sistemde aktif kaldığını göstereceğinden, hızla yükseleceğine eminim.

Tekrar aramıza hoşgeldin yardım meleği ekip arkadaşım.

Kolaylıklar dilerim.

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Teşekkür ederim, sen olmasan ben de olmazdım, hayatımda nice insan tanıdım ama bana inanan çok az kişi oldu. Benim için önemli olan senin desteğindi.
Tek isteğim herkes mutlu olsun. Her gün aktif olmaya gayret edeceğim. Madem barajı aştım, devamı gelsin. :)

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Teşekkür ederim, sen olmasan ben de olmazdım, hayatımda nice insan tanıdım ama bana inanan çok az kişi oldu. Benim için önemli olan senin desteğindi.
Tek isteğim herkes mutlu olsun. Her gün aktif olmaya gayret edeceğim. Madem barajı aştım, devamı gelsin. :)
Rica ederim, sana her zaman hepimizin ihtiyacı var. Tecrübelerinden istifade etmek ve yaşadıkları sorunlara çözüm bulmak için birçok kullanıcı sabırsızlanıyor. Daha büyük barajlar aşacağına eminim. 😊

Başarılarının devamını dilerim 🤲

• Beğen
Tepkiler: Arzu Çevikalp

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Rica ederim, sana her zaman hepimizin ihtiyacı var. Tecrübelerinden istifade etmek ve yaşadıkları sorunlara çözüm bulmak için birçok kullanıcı sabırsızlanıyor. Daha büyük barajlar aşacağına eminim. 😊

Başarılarının devamını dilerim 🤲
Çocuk gibi heyecanlandım bu yaşta, hay Allah :) Allah ömür verdikçe yardıma devam, hepimizin yüzü gülsün hep. Sana ve herkese çok teşekkür ederim. İyilik kazansın her daim.

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ