AdSense yardım

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Edaturkan

Üye
Üye
6 Kas 2018
16
12
0
Merhaba
Normalde blogspot sisteminde adsense sekmesinin aktif olabilmesi için 6 ay gibi bir süre isteniyor. Tabi bu süre bloğunuzun aktifliğine göre 2-3 günde sürebilir 10 günde. O yüzden blogspot açanlar sizin gibi yönlendirme yapıyorlar beklememek için. Yönlendirme yaptığınızda blogspot sekmesinden başvurmanıza gerek yok. Benim anlamadığım ilk olarak blogspot üzerinden başvurduğunuzu söylediniz, oradan başvurunca bildiğim kadarıyla kod eklenmiyor, her şey otomatik oluyor. Yanlış olan şey blogspot olarak alıp .coma geçmeniz. Sonuçta google bot ziyaret ediyor sitenize yaptığınız her hata da botun kafası karışıyor :)

2,5 ay çok uzun bir süre her şeyi doğru yapmışsanız 1 hafta bile sürmez. Hızlandırmak için sosyal medya üzerinden sitenize ziyaretçi getirmeye çalışın bu cevap gelme süresini kısaltıyor.
Cevabınız için teşekkürler. Benim zaten belli bir takipçi kitlem var her gün ziyaretçi sayımda iyi geliyor. blogspot olarak başvurmuştum sonra domain aldım. Peki şimdi ne yapmalıyım sizce? :)

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Cevabınız için teşekkürler. Benim zaten belli bir takipçi kitlem var her gün ziyaretçi sayımda iyi geliyor. blogspot olarak başvurmuştum sonra domain aldım. Peki şimdi ne yapmalıyım sizce? :)

Adsensenin milyonlarca yayıncısı olduğu için, yeni aldığı yayıncıları baya eliyor. Bizden istediği tamamen özgün olmamız farklı olmamız. Yazılarınız tamamen özgün olmalı, çok fotoğraf yerine çok yazı yazmalısınız. Sitenize bir ziyaretçi gibi girin. İlk olarak yukarıdaki Home - About - bölümlerinin isimlerini değiştirebilirsiniz siteniz İngilizce mi Türkçe mi anlayamadım :) Aynı zamanda ziyaretçi getirmeye ve özgün yazı yazmaya devam, devamlılık olduğu görünce daha çabuk cevap gelir :)

EDİT : Aynı zamanda umarım olumlu veya olumsuz dönüş gelir, başvurudan sonra değiştirmeniz beklemenize neden oluyor şuan büyük ihtimal. Cevap gelirse düzenler ona göre gönderirsiniz. Umarım cevap gelir

• Beğen
Tepkiler: Edaturkan

Edaturkan

Üye
Üye
6 Kas 2018
16
12
0
Adsensenin milyonlarca yayıncısı olduğu için, yeni aldığı yayıncıları baya eliyor. Bizden istediği tamamen özgün olmamız farklı olmamız. Yazılarınızı tamamen özgün olmalı, çok fotoğraf yerine çok yazı yazmalısınız. Sitenize bir ziyaretçi gibi girin. İlk olarak yukarıdaki Home - About - bölümlerinin isimlerini değiştirebilirsiniz siteniz İngilizce mi Türkçe mi anlayamadım :) Aynı zamanda ziyaretçi getirmeye ve özgün yazı yazmaya devam devamlılık olduğu görünce daha çabuk cevap gelir :)

EDİT : Aynı zamanda umarum olumlu veya olumsuz dönüş gelir, başvurudan sonra değiştirmeniz beklemenize neden oluyor şuan büyük ihtimal. Cevap gelirse düzenler ona göre gönderirsiniz. Umarım cevap gelir
Benim yazılarım hem İngilizce hem de Türkçe. Mikrobiyoloji bilim dalı ile ilgili yazılarım. Yani ziyaretçilerim hem yabancı hem Türk. Her ülkeden okunuyor yazılarım. İki dil kullanıyorum o yüzden :) Çok teşekkür ederim bu arada. Bundan sonra değişim yapmayacağım. :) Her gün mutlaka bir konu yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba
Normalde blogspot sisteminde adsense sekmesinin aktif olabilmesi için 6 ay gibi bir süre isteniyor. Tabi bu süre bloğunuzun aktifliğine göre 2-3 günde sürebilir 10 günde. O yüzden blogspot açanlar sizin gibi yönlendirme yapıyorlar beklememek için. Yönlendirme yaptığınızda blogspot sekmesinden başvurmanıza gerek yok. Benim anlamadığım ilk olarak blogspot üzerinden başvurduğunuzu söylediniz, oradan başvurunca bildiğim kadarıyla kod eklenmiyor, her şey otomatik oluyor. Yanlış olan şey blogspot olarak alıp .coma geçmeniz. Sonuçta google bot ziyaret ediyor sitenize yaptığınız her hata da botun kafası karışıyor :)

2,5 ay çok uzun bir süre her şeyi doğru yapmışsanız 1 hafta bile sürmez. Hızlandırmak için sosyal medya üzerinden sitenize ziyaretçi getirmeye çalışın bu cevap gelme süresini kısaltıyor.

@CetinbasCihat değerli bilgilendirme ve katkılarınız için çok teşekkür ederim. @Edaturkan arkadaşımızın da dediği gibi, süreç aynen bu şekilde işlediğinden yönlendirme yaptığınız blogspot üzerinden değil, almış olduğunuz URL üzerinden olmalıdır. Bu sorunu bir şekilde çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Dediğim gibi benim o tarafta fazla uzmanlığım olmadığı için, bilgisi olan arkadaşlar bu konuda desteklerini esirgemeyeceklerdir. :)

İyi dileklerimle

• Beğen

Edaturkan

Üye
Üye
6 Kas 2018
16
12
0
Benim yazılarım hem İngilizce hem de Türkçe. Mikrobiyoloji bilim dalı ile ilgili yazılarım. Yani ziyaretçilerim hem yabancı hem Türk. Her ülkeden okunuyor yazılarım. İki dil kullanıyorum o yüzden :) Çok teşekkür ederim bu arada. Bundan sonra değişim yapmayacağım. :) Her gün mutlaka bir konu yazıyorum.
@CetinbasCihat değerli bilgilendirme ve katkılarınız için çok teşekkür ederim. @Edaturkan arkadaşımızın da dediği gibi, süreç aynen bu şekilde işlediğinden yönlendirme yaptığınız blogspot üzerinden değil, almış olduğunuz URL üzerinden olmalıdır. Bu sorunu bir şekilde çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Dediğim gibi benim o tarafta fazla uzmanlığım olmadığı için, bilgisi olan arkadaşlar bu konuda desteklerini esirgemeyeceklerdir. :)

İyi dileklerimle
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Son bir soru soracağım. Başka bir AdSense hesabı açmayı düşünüyorum başka adres kullanarak sizce bunu yapmam uygun olur mu? Teşekkür ederim her şey için :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Son bir soru soracağım. Başka bir AdSense hesabı açmayı düşünüyorum başka adres kullanarak sizce bunu yapmam uygun olur mu? Teşekkür ederim her şey için :)

Tekrar selam :)

Rica ederiz. Mevcut başvuruda kullandığınız adsense hesabınızı tekrar iptal etmeden bu işlemi yapamazsınız. Gerçi onaylı değil, denemenizde fayda var. Onaylı olmuş olsa idi böyle bir durum söz konusu olamazdı. Adresi başka vermenize gerek yok, aynı adresle deneyin. Olmazsa her ikisinin de iptali için ilgili birime talep açarız. Siz adsense hesabından önce sitenizi hazır hale getirin derim, bahsettiğiniz işlem en son yapacağınız işlem olsun. Yani önceliğiniz adsense değil web siteniz olsun :)

Edaturkan

Üye
Üye
6 Kas 2018
16
12
0
Tekrar selam :)

Rica ederiz. Mevcut başvuruda kullandığınız adsense hesabınızı tekrar iptal etmeden bu işlemi yapamazsınız. Gerçi onaylı değil, denemenizde fayda var. Onaylı olmuş olsa idi böyle bir durum söz konusu olamazdı. Adresi başka vermenize gerek yok, aynı adresle deneyin. Olmazsa her ikisinin de iptali için ilgili birime talep açarız. Siz adsense hesabından önce sitenizi hazır hale getirin derim, bahsettiğiniz işlem en son yapacağınız işlem olsun. Yani önceliğiniz adsense değil web siteniz olsun :)
Tamamdır çok çok teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum. İyi haberleri size mutlaka ulaştırcam. Çok sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tamamdır çok çok teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum. İyi haberleri size mutlaka ulaştırcam. Çok sağolun :)

Sizler sağolun, iyi akşamlar diliyor, tüm sorunların çözüme kavuşarak her bir kullanıcının adsense hesabına kavuşmasını temenni ediyorum. :)

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf bey her şey için çok çok teşekkür ederim. Bu serüvenimde yardımlarınızı ve değerli bilgilerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar diliyorum. :)

Adsense hesabı ve reklamlarınıza kavuştuğunuz için sizi tebrik ediyorum. Politikalara uygun bol kazançlar dilerim :)