Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YouTube'dan para kazanabilmeniz için onaylı bir AdSense hesabına sahip olmalısınız. Eğer AdSense hesabınız yoksa YouTube
üzerinde AdSense hesabı açmanız gerekmekteydi. AdSense hesabınızı kapatıp YouTube üzerinde yeni bir AdSense hesabı açmalısınız.
YouTube'dan para kazanabilmeniz için onaylı bir AdSense hesabına sahip olmalısınız. Eğer AdSense hesabınız yoksa YouTube
üzerinde AdSense hesabı açmanız gerekmekteydi. AdSense hesabınızı kapatıp YouTube üzerinde yeni bir AdSense hesabı açmalısınız.
Oldu galiba efendim. Adsense üzerinden reklamlar bölümünden eşleştirdim biraz bekledim ve bu sayfa geldi bekleme aşamasındayım ondan sonra büyük ihtimalle açılacak diye umuyorum
Merhaba lütüfen bana bir konuda yardım edin lütfen ben benim adsense hesabım vardı yaşım kücük diye adsense hesabımı sildim ailemden hesap aldım ve şimdi adsenseye nasıl balıyacam bunu youtube sütütyosu dişmiş yaa lütfen yardım edin bana