Adsense

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Akay

Üye
Üye
7 Ağu 2023
1
0
1
Merhaba benıim kendi adıma YouTube kanalım vardı 2 sene önce Telif yedim kapandı . Adsense hesabınıda açmıştım para kazanıyordum.. şimdi oglumun adına YouTube kanalı açtım. saat ve abonelerim doldu. Adsense hesabını ben kendi adıma acabilirmiyim . Ad soyad vergi bilgileri adres gibi bilgileri girsem . Sorun olurmu dedigim gibi telif yedim kanalım kapandı . Kapanan kanalımı adsenseye bağlamıştım baglanan adsensenin hesabını kapattım.

hanfas

Üye
Üye
8 Ağu 2023
1
0
1
Evet eski tüm bilgilerinizle oluşturabilirsiniz ama oluşturmadan önceki eski hesabını kapatmak zorundasın böylece bağlantılı olmaz.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba benıim kendi adıma YouTube kanalım vardı 2 sene önce Telif yedim kapandı . Adsense hesabınıda açmıştım para kazanıyordum.. şimdi oglumun adına YouTube kanalı açtım. saat ve abonelerim doldu. Adsense hesabını ben kendi adıma acabilirmiyim . Ad soyad vergi bilgileri adres gibi bilgileri girsem . Sorun olurmu dedigim gibi telif yedim kanalım kapandı . Kapanan kanalımı adsenseye bağlamıştım baglanan adsensenin hesabını kapattım.
Merhaba,

Değerli desteği için hanfas rumuzlu arkadaşımıza çok teşekkür ederek ilave etmek istiyorum. Politika ihlali nedeniyle Adsense hesapları kapatılan kullanıcılar, tekrar kendi ad ve soyadları ile AdSense hesabı oluşturamıyor yada başka birisinden devir alamıyor. Zaten Adsense hesaplarının devri diyer bir durum da söz konusu değildir. Ancak miras yolu ile geçmektedir. Siz kendi adınıza değil, reşit olan bir yakınınız adına işlemlere devam edebilirsiniz. Bu durumda tüm sorumluluk o yakınınıza ait olacaktır.

Kendi adınıza tekrar adsense hesabı oluşturduğunuz farkedildiğinde, youtube kanalınız da zarar görecek şekilde hesabınız kapatılır.

İyi dileklerimle.