Adsense

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ozanerdem.5

Üye
Üye
16 Mar 2019
4
2
1
Sa öncelikle sorunumu anlatayım size. Ben bir youtube kanalı açtım ve adsense hesabına kaydoldum fakat 1-2 gün sonrasında kapandı. (Neden kapandığını yazarsanız sevinirim.) daha sonra benden aktif bir adsense istedi bende değiştir kısmına tıkladım başka bir adsense ekledim fakat bu sefer çift adsense sorununa takıldım. Yani ilk başta açtığım ve onaylanmayan ( kapanan ) adsensw hesabımı silip 2. Eklediğim adsense hesabını başvuruya göndermem lazımdı. Ama ilk açtığım adsenseyi şuanlık kapatamadım form attım ama 4 saat oldu geri dönüş yapmadılar. birde ben adsenseye kaydolduğumda yaşadığım şehri SİVAS yaptım fakat izmit de doğduğum için kimliğin ön yüzünde kocaeli yazıyor. Sıkıntı olurmu? Ve bana geri dönüş yapana bu sorunlarımımı yazayım?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Hesabınızın kapanma nedenini maalesef biz bilemeyiz. Kapatılma nedeni size e-posta ile iletilir.

Çift hesap sorunuyla ilgili geri dönüşler 2-3 hafta kadar sürebilmektedir. Lütfen Bekleyiniz. Ayrıca Çift hesap Sorunu hakkında şu yazıyı da okuyabilirsiniz: “Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var” Sorununu Nasıl Çözerim?

Son sorunuza gelecek olursak:
O sizin yaşadığınız adrestir. Bakiyeniz belli bir limite ulaşınca adres doğrulama için AdSense hesabı üzerinde eklediğiniz adrese PIN gelir. O adresi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Adresi doğru yazmanız gerekmektedir. Aksi halde PIN elinize ulaşmaz ve onaylama süreci sizin için uğraştırıcı ve yorucu olur.

Saygılarımla,
Doğukan

Türkçe AdSense Forumu Yardım Gönüllüsü

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ