Adsense'den Kağıt Geldi . Ne Olduğunu Bilen Var Mı ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ilkercaglayan

Üye
Üye
17 Şub 2022
4
1
1
Bu gelen kağıt benim ödemem miktar mı, yoksa adsensenin ödemelerimden kesip IRS'e (amerika vergi dairesi'ne) ödeyip faturalandırıp bana gönderdiği bir belge mi bilen var mı ne yapmam gerek anlayamadım ? benim mi ödemem gerek bu miktarı

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Bu belge senden kesilen ABD vergi tutarlarının gönderildigine dair belge. Senin ödemen gerekmez. Zaten o tutar zamanında AdSense bakiyenden düştü ( Ödemeler > İşlemeler bölümünde ABD vergisi olarak gözüküyor.)

Eğer basılı kağıt teslimini yapılmasını istemiyorsan (yani sadece dijital olarak gönderilmesini istiyorsan) şu yazımda yer alan adımları uygulayabilirsin.

ilkercaglayan

Üye
Üye
17 Şub 2022
4
1
1
Merhaba,

Bu belge senden kesilen ABD vergi tutarlarının gönderildigine dair belge. Senin ödemen gerekmez. Zaten o tutar zamanında AdSense bakiyenden düştü ( Ödemeler > İşlemeler bölümünde ABD vergisi olarak gözüküyor.)

Eğer basılı kağıt teslimini yapılmasını istemiyorsan (yani sadece dijital olarak gönderilmesini istiyorsan) şu yazımda yer alan adımları uygulayabilirsin.
Federal income tax withheld yazan kısımda 12$ gösteriyor . federal gelir vergisi ödenmedi yazıyor bu ne demek peki vergi ödenmemiş sıkıntı olurmu

• Beğen
Tepkiler: gugilabla

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
  • Beğen