Merhabalar Öncelikle Bu Web sitesine yaklaşık 1.5 senedir üyeyim bazı sitemlerimi sizinle paylaşmak istedim.
Web sitesi 1.5 sene önce çok mükemmel bir şekilde yardımcı olurken son 5 aydır yöneticilerden ses yok..
Sitedeki 2-3 Yönetici belgeyi aldık,onayladık vs. dedi ve artık susuldu herkes kendi köşesine çekildi bizim burdan anladığımız bu site adsense'den belge almak için ve burda reklam parasını yemek için açılmış!..
Sizinde gördüğünüz gibi 10 tane açık olarak görülen (anasayfada) ki bu sadece görülen, girin bakın hiç birinde yöneticilerden cevap yok.
1-2 editör hariç ses yok. web sitesinin sıralaması 4 bine girince bir hava mı geldi yoksa belgeyi aldık reklam parasını yiyiyoruz zaten neden cevap verelimmi diyorsunuz ? Muhtemelen bu yazımı okuyan yöneticiler alt tarafa saydırırlar veya yazıyı kaldırırlar dediğim gibi 1.5 senedir üyeyim ve iyiliğiniz için yazdım.
Zaten Maile hiç cevap vermiyorlar Eskiden hatırlardım 5-10 kişi konu açtığında nasıl sevinirlerdi hemen 10dk da cevap verirlerdi peki noldu şimdi Mevki mi ? Para mı ? Sıralama mı ? Belgemi ? Bozdu sizi...
Merhaba
@KMSZ
Web sitesinin sıralaması siz değerli kullanıcıların katılımı ile 4000 e girdi ve bunun için sizlere müteşekkiriz. Belge konusunda ise reklam parasının bağlantısını kuramadım inanın

Sizlere destek vermek için 5 bin TL (marka, patent, hosting, alan adı, hukuki işlemler) masraf ettiğimiz, ancak gelir olarak kuruluşundan bu yana henüz 200TL kazanmış olan platformumuzda çıkan reklamlar rahatsızlık veriyorsa kapatalım, gerçekten reklamları durdurabiliriz. Burada amaç reklamlardan para kazanmak değil, sizlere destek olmak adına gönül veren arkadaşlarımızın iyi niyetlerinin suiistimal edilmemesidir. Burası gönüllü bir bilgi paylaşım platformudur. Siz bildiklerinizi bize, biz bildiklerimizi sizlere aktararak paylaştıkça büyüyen bir güzelliğe bürünüyoruz.
Sizin serzenişinizi anlıyorum/anlıyoruz. Küresel olarak çok büyük sıkıntılar yaşadığımız şu günlerde çok kısıtlı imkanlarla sizlerle olmaya gayret gösteriyoruz. Resmi forum tarafında bir takım yenilikler geliyor ve planlaması devam ediyor. Şu an içinde bulunduğunuz bu platformda ise
@Eren Akkuş destek ekibi arkadaşımızın dediği gibi iş bölümü yaparak sizlere daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz. Yönetim ekibi ile destek ekibini birbirinden ayırmanız gerekiyor. Ben hem resmi forum tarafına hem buraya zaten yetişemiyorum. Destek ekibi arkadaşlarımızda elinden geldiği kadar fırsat buldukça sizlere destek olmaya özen gösteriyorlar. Onların her birine huzurunuzda tek tek teşekkür ediyorum. Ayrıca bu haklı eleştiriniz için de size çok teşekkür ederim.
Gönül isterdi ki her bir soruna, 24 saat içinde çözüm üretilsin. Ülke sorunlarına kadar dayanan bu sıkıntıları dile getirmek yerine, sizden talebinizi rica eder, sağlıklı günler dilerim.
İyi dileklerimle,