Adsenseye sitemi onaylatmak içim gönderdim ve uzun zamandır inceliyoruz yazısı var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
pazartesi günü www.oynayipkazan.com sitemi adsenseye onaylatmak için gönderdim ne zaman onaylanabilir ?

Sitem Oyun sitesi olmasıyla birlikte içerik üretmek için blog yazılarımıda sitemde paylaşıyorum.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
pazartesi günü www.oynayipkazan.com sitemi adsenseye onaylatmak için gönderdim ne zaman onaylanabilir ?

Sitem Oyun sitesi olmasıyla birlikte içerik üretmek için blog yazılarımıda sitemde paylaşıyorum.

Merhaba,

Siteniz henüz neredeyse 10 günlük. Red gelirse, 2 ayını doldurmadan onaya göndermeyin. Google Analytics üzerinden Edinme - Tüm trafik - sekmesinden Google / organic trafiğin en üst seviyede olduğunu ve stabil seyrettiğini garantileyin ve bahse konu süreyi doldurduktan sonra başvuru gönderin.

Kolaylıklar dilerim.

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
ben paza
Merhaba,

Siteniz henüz neredeyse 10 günlük. Red gelirse, 2 ayını doldurmadan onaya göndermeyin. Google Analytics üzerinden Edinme - Tüm trafik - sekmesinden Google / organic trafiğin en üst seviyede olduğunu ve stabil seyrettiğini garantileyin ve bahse konu süreyi doldurduktan sonra başvuru gönderin.

Kolaylıklar dilerim.
Ben pazartesi günü onaya göndermiştim, ne yapmam lazım siteme kısa sürede bir sürü kullanıcı çekebilirim. Lütfen bana yardım edin. 3 yıldır adsenseden onay almaya çalışıyorum. www.oynayipkazan.com adlı sitemi 3 nisanda açtım bu pazartesi onay almak için gönderdim adsenseden onay almak için adsense uygunluk politikasında ne varsa uyguladım. ( İletişim, hakkımda,gizlilik politikası oluşturma, içerik üretme, google search console'ye ekleme, google analiytcs'a ekleme v.b )

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
ben paza

Ben pazartesi günü onaya göndermiştim, ne yapmam lazım siteme kısa sürede bir sürü kullanıcı çekebilirim. Lütfen bana yardım edin

Sanırım yazdıklarımı net okumamış olabilirsiniz. Tekrar iletiyorum, sitenizin URL yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması gerekiyor. Trafiği siz çekmeyeceksiniz kendisi gelecek, ona da organik diyoruz. Yani arama motorlarından gelmeli. SEO çalışması ile bu durumu çözebilirsiniz :)

'Siteniz henüz neredeyse 10 günlük. Red gelirse, 2 ayını doldurmadan onaya göndermeyin. Google Analytics üzerinden Edinme - Tüm trafik - sekmesinden Google / organic trafiğin en üst seviyede olduğunu ve stabil seyrettiğini garantileyin ve bahse konu süreyi doldurduktan sonra başvuru gönderin. '

• Beğen
Tepkiler: Atacbala

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Sanırım yazdıklarımı net okumamış olabilirsiniz. Tekrar iletiyorum, sitenizin URL yaşının en az 2 ayını doldurmuş olması gerekiyor. Trafiği siz çekmeyeceksiniz kendisi gelecek, ona da organik diyoruz. Yani arama motorlarından gelmeli. SEO çalışması ile bu durumu çözebilirsiniz :)

'Siteniz henüz neredeyse 10 günlük. Red gelirse, 2 ayını doldurmadan onaya göndermeyin. Google Analytics üzerinden Edinme - Tüm trafik - sekmesinden Google / organic trafiğin en üst seviyede olduğunu ve stabil seyrettiğini garantileyin ve bahse konu süreyi doldurduktan sonra başvuru gönderin. '
Tamam son olarak adsenseden onay almak için trafik limiti varmı sitemde günlük ortalama kaç trafik olmalı

Simulakra

Üye
Üye
8 Nis 2020
9
1
3
Merhabalar,

Site 2 seferdir Adsense'den red alıyor. Gerekçe olarak politika ihlali gözükmekte. İnceleyip bana yardımcı olabilecek birisi var mı? kod'larla ilgili yanlış bir şey mi yapıyorum ya da içerik olarak nasıl? 2-3 tane hacking metodları içeriğim vardı kaldırdım başvurdum ama yine red yedim. Rica etsem inceler misiniz?

site adı: umityalcin.net

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Merhabalar,

Site 2 seferdir Adsense'den red alıyor. Gerekçe olarak politika ihlali gözükmekte. İnceleyip bana yardımcı olabilecek birisi var mı? kod'larla ilgili yanlış bir şey mi yapıyorum ya da içerik olarak nasıl? 2-3 tane hacking metodları içeriğim vardı kaldırdım başvurdum ama yine red yedim. Rica etsem inceler misiniz?

site adı: umityalcin.net
keşke en azından bende de onaylanıp onaylanmadığım hakkında bilgi verilse 1 haftadan daha fazla oldu bekliyorum

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Google Adsense Türkiye Destek Ekibi;

Merhabalar sitenizi inceledim siteniz onay alsa bile kısa sürede ban yiyeceğinizi söyleyebilirim %90 yükseklikte ban yersiniz
sitenizde insanlara reklamlara tıklatarak para kazanmaya teşvik ettiğiniz için adsense politika ihlali yapmaktsanız bilginize !

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ