Adsenseye sitemi onaylatmak içim gönderdim ve uzun zamandır inceliyoruz yazısı var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Simulakra

Üye
Üye
8 Nis 2020
9
1
3
Google Adsense Türkiye Destek Ekibi;

Merhabalar sitenizi inceledim siteniz onay alsa bile kısa sürede ban yiyeceğinizi söyleyebilirim %90 yükseklikte ban yersiniz
sitenizde insanlara reklamlara tıklatarak para kazanmaya teşvik ettiğiniz için adsense politika ihlali yapmaktsanız bilginize !

Barış bey merhaba, benim sitemi de inceleyebilir misiniz? Politika ihlali yaptığımı düşünmüyorum. 2 seferdir red alıyorum. umityalcin.net rica etsem bilgi verebilir misiniz?

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Google Adsense Türkiye Destek Ekibi;

Merhabalar sitenizi inceledim siteniz onay alsa bile kısa sürede ban yiyeceğinizi söyleyebilirim %90 yükseklikte ban yersiniz
sitenizde insanlara reklamlara tıklatarak para kazanmaya teşvik ettiğiniz için adsense politika ihlali yapmaktsanız bilginize !
adsense politikalarını okudum bunu biliyorum kimeyi teşvik etmezsem ban yemem bu tarz oyunlarla ilgili her şeyi ve banlanma sebeplerini biliyorum.
Eğer onay alabilirsem politikalara uygun davranacağım için ban yemem.
Ve e postama siteniz onaylanmadı yazısı geldi adsenseden ama adsenseye girdiğimde hala inceliyoruz yazısı var 1 hafta önce geldi bu mesaj