Alexa sıralamasında hangi sıralamadan sonra başaralı sayılabiliriz?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Alexa TR veya Dünya sıralamasında, özellikle TR sıralamasında sıralamamız ortalama olarak kaç olursa başarılı sayılabiliriz?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Alexa TR veya Dünya sıralamasında, özellikle TR sıralamasında sıralamamız ortalama olarak kaç olursa başarılı sayılabiliriz?

Merhaba @Blogerlar ,
Dünya 1000 - TR de 1-50 arası olursa harika olur. Ne kadar düşükse değer, o kadar iyidir 😊

• Beğen
Tepkiler: Blogerlar

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Merhaba @Blogerlar ,
Dünya 1000 - TR de 1-50 arası olursa harika olur. Ne kadar düşükse değer, o kadar iyidir 😊
Tabii ki Yusuf hocam o dediğiniz sıralama çok çok iyi bir sıralama, ancak ben ortalama olarak yani ilk 2 bin içersinde olmak yaptığımız siteyi başarılı kılar mı? Yani ilk 2 bin TR için bir başarı ölçütü olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tabii ki Yusuf hocam o dediğiniz sıralama çok çok iyi bir sıralama, ancak ben ortalama olarak yani ilk 2 bin içersinde olmak yaptığımız siteyi başarılı kılar mı? Yani ilk 2 bin TR için bir başarı ölçütü olabilir mi?

Kesinlikle bir başarı sıralaması diyebiliriz. Zaten verdiğim örnekteki sitelerin başında o değer google gibi bir sitede mevcut :) 10 bini bulmasın yeterli diyim :)